Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Patnáctiletého Williama nahání novináři i mladé obdivovatelky, ale po Dianině smrti je to s ním jako na houpačce. Charles žádá o pomoc pro syna svoje rodiče. (Netflix)

Recenze (7)

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu si pomoct, ale celý díl na mě působil jako reklama na Charlese, Williama a rozehnání konspirací kolem Diany. Jako by se tvůrci snažili zavděčit královské rodině a udělat ji PR. Mladý William je vybraný skvěle a je mu fakt podobný. Harry je příšera. To jako fakt neměli nikoho jiného? ()

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozrejme je to tak ako píše Daiker, a keďže fosílna Elizabeth nezbavila Wiliama panictva, tak to prišlo tak nejak prirodzenou cestou, o čom asi v kráľovských komnatách napriek všetkému a ničomu - nikto: nevedel? nedúfal? neveril? Prvé štyri diely Záverečnej Koruny bola absolútna špica, nič lepšie už nebude, už treba len trpezlivo dočkať záverečnej klaňačky!!! Danke NETFLIX!**** ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílenství kolem Diany se bohužel přesouvá k jejímu synu Williamovi. Naštěstí změnili herce a William je tentokráte vybrán dobře. To se nedá říct o jeho bratrovi, tam je casting katastrofa.... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufala jsem, že se seriál po smrti Diany zaměří víc na politiku a novou vládu, což se bohužel nestalo a Dianino místo nahradil William. I tak jsem ale příjemně překvapená. První polovina se sice trochu táhne, ale oceňuju rozhodnutí zaměřit se na složitej vztah Charlese a Williama. Dynamika otec-syn je vždycky zajímavá a tvůrci to vzali z dobrýho konce. Navíc ho propojili se vztahem Philipa a Charlese a ukázali, jak Philip lituje svých chyb, který už v tomhle věku těžko napraví. Co mě ale frustruje, je casting princů. V tom byla Koruna vždycky dobrá a casting Williama je víceméně dobrej, za to Harry je úplně vedle. Chcete mi říct, že Williamovi je 15 a Harrymu 12? Dvanáct?! Hodnoceni: scéna na konci je krásnej závěr/10 ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výmena hercov princov je rozpačita. Harry vyzerá oproti Williamovi ako pako. Vidno, že je na druhej koľaji. William sa dostáva do svetiel reflektorov a fanynky by s nim chceli deti za každú cenu. Nevyžiadana pozornosť prichádza v dobe, ked sa William ešte nevyrovnal so stratou matky a svoj hnev obracia na otca, ktorému neostáva nič dlžen. Charles robí čo vie, ale William ne hce odpustiť. Ved Diana šla na jachtu prabe preto aby ušla pred oslavou 50ky Kamily. Je načase aby na scénu vstúpil moj obľúbený princ Filip a vysvetlil mladému pri šachu na koho sa vlastne hnevá a ze bolesti su len symptómy niečoho hlbšieho. Samotný Rlrozhovor mužov v tejto časti bol na 5/5. Aplauz. Komentár: Dennysak ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama