Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Master19 

všechny recenze uživatele

Ptám se, proč evropani točí film americký film s americkými herci v americe... (dobře, Pierce je Ir, ale hollywoodm protřelý) Ptám se, proč jsou v oficiálním textu distributora takové nesmysly (např. rockovou hvězdu zastupovala Audrey). Ptám se, proč je tak těžké vymanit se z toho klišé scénáře: protiklady se odpuzují - přitahují - láska - krize - happyend. Milionkrát natočený film, tentokrát z neatraktivního prostředí rozvodového práva. Dvě hvězdičky pouze za ústřední dvojici, která ten blaf zahrála perfektně. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická komedie s fajn humorem. Možná, že děj není nějak přehnaně nápaditý a opakují se zde prvky, mnohokrát viděné v romantickém žánru. Ale komu by to vadilo :) Trocha irských srandiček...a mnou velmi adorovaný Pierce Brosnan, jehož postava se mi zde děsně moc líbila. Trochu zmačkaný, skvělý právník a navíc citlivý Daniel Rafferty :)) ()

Reklama

_Irbe_ 

všechny recenze uživatele

Mezi Brosnanem a Mooreovou to celkem hezky jiskří a oba podávají pro mě sympatický výkon. Ač jsou oba charaktery dost plitce napsané a obě stars nemají moc co hrát, vcelku se i na hloupých a jednoduchých dialozích vyřádili. Film má dobrý spád a rychle utíká. Ne, že bych se tedy něčemu zasmál, ale aspoň to nenudí. Krom hlavních představitelů je však všechno na dobré cestě k odpadu. Rádoby sexy babička je silně nesympatická, rockový páreček velmi trapný, zápletka originální asi jako autorská tvorba Heleny Vondráčkové a nějaké emoce třeba jako u Lásky Nebeské rozhodně vynecháte. Romantická "komedie" v podstatě o ničem se dvěma "esy" na kterých celý film kompletně stojí a padá. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, na kterou se vždycky rád podívám, protože oplývá zvláštním kouzlem vzniklým kombinací právnického prostředí, Irska a charismatického zamilovaného párečku rivalů - a to jinak právnické filmy vůbec nemusím. Jedna hvězda navíc za sympatické herecké výkony všech zůčastněných. Opravdu perfektní casting. ()

BUD-SFIS 

všechny recenze uživatele

Otrepane tema se ted stava otrepanou frazi, jen malokdo prijde s nejakym super uplne novym napadem, tak proc se nedrzet osvedcenych metod, kdyz z toho muze vyjit prijemny pohodovy, vtipny filmecek, ktery bavi a hlavne nenudi. Kvalitni hercke vykony obou hlavnich predstavitelu jen podtrhly dobry scenar. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)
  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)

Reklama

Reklama