Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata: Rok v životě

(seriál)
  • USA Gilmore Girls: A Year in the Life
Trailer 2
USA, 2016, 6 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop, Scott Patterson, Keiko Agena, Matt Czuchry, Sean Gunn, Yanic Truesdale, Sally Struthers, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nová řada přichází skoro deset let po skončení původní série a sleduje Lorelai, Rory a Emily Gilmore v průběhu čtyř období bohatých na změny. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (113)

kajas 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se odhodlávala ke čtyřem filmům, které měly definitivně uzavřít příběh Gilmorových děvčat (i když s tou definitivností to vzhledem k finálním "čtyřem slovům" asi nebude tak horké). Také jsem dlouho přemýšlela nad tím, jaký názor na tohle pokračování vlastně mám. Bylo fajn se zase vrátit do Stars Hollow, kde se za deset let v podstatě nic nezměnilo. Bylo fajn znovu sledovat všechny ty více a méně bláznivé charaktery (protože se alespoň na okamžik vrátil snad úplně každý, kdo kdy seriálem prošel). Ale nebylo fajn sledovat Rory v roli sobecké nány, která si musí psát upomínku i na rozchod s nebohým klučinou. Tahle radikální proměna mi k ní vážně neseděla. Určitou rozmrzelost mi naštěstí plně vynahrazovala fantastická Kelly Bishop, která byla mým oblíbeným děvčetem už v původním seriálu. Takže lehký nadprůměr, ale na další díly bych nepospíchala. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Velký návrat gilmorek !!! Geniální, dojemné zakončení. Ano, souhlasím že byla nejslabším místem muzikálová část ve třetí epizodě, ale oproti tomu zbylému je tohle jen pouhý detail. Gilmorova děvčata a jejich rok v životě Vás rozesmutní, rozveselí a dotáhnou všechny dějové linie do konce, který někdo mohl předpovídat a někdo naopak vůbec ani netušil. Já byla na měkko když se v seriálu objevila Sookie, protože jsem sledovala přípravy, informace ohledně natáčení, a moc jsem chtěla (a přála si) návrat všech protagonistů, vše mi krásně seplo a zahřálo na duši, že tam byla ta scéna s Lorelai a Sookie, kdyby ten prostor pro ně nebyl aspoň v jednom díle zařazen, zlomilo by mi to srdce. <3 Rok v životě Gilmorových děvčat se stalo plnohodnotným zakončením seriálu nebo otevřeným prostorem k pokračování...? ()

Reklama

Frederika 

všechny recenze uživatele

Jen málo pokračování dokáže dostát kvalitě původních sérií, u Gilmorek se to ale docela podařilo. A Year in the Life má dobře napsané dialogy, téměř všechny původní herce, atmosféru, humor i dojemné chvilky... pro fanoušky je to opravdu návrat do Stars Hollow. První a poslední díl, režírované Amy, jsou lepší než prostřední dva. Zejména scény s muzikálem ve třetím díle patří k slabším místům série a proklikáním o nic nepřijdete. Přála bych si trochu více prostoru pro Jesse a Deana, ale well... nothing´s perfect. Konec, i když s cliffhangerem, je podle mě důstojný a nepotřebuje pokračování, takhle se "circle of life" skutečně uzavírá. Obecně - spokojenost. :) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka tohohle přídavku k původnímu seriálu a musím říct, že jsem hodně spokojená. Jak s výsledkem, tak s návraty jednotlivých postav a herců. Nejsem si jistá, do jaké míry tahle série konkuruje všem Hrám o trůny a American horror stories, ale já si myslím, e tak to ani být nemělo. Tahle série GG vznikla čistě pro radost fanoušků a svou funkci plní skvěle. Klidně si to za nějakou dobu pustím zas. Osobní PS: Zas mám po letech dojem, že můj život se ztotožňuje spíš s Rory než Lorelai. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Jak by vypadalo pokračování Gilmorek, kdyby ho Amy Sherman-Palladino psala a režírovala po lehké mozkové příhodě? Tak teď už víme! Děj ulepený, roztahaný, nelogický, umělohmotné postavy jednající úplně v rozporu se svým charakterem (jeden za všechny - Luke a flashmob?), hlavní hrdinky zcela na pěst. Vlastně to šlape úplně po všem, co na původní sérii bylo dobré. Takže za mě ne, díky, nedám si. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama