Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Bývalý mariňák, který jde po zločincích odpovědných za vraždu své rodiny, se ocitne v pasti armádního spiknutí. (Netflix)

Recenze (49)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

punisher nadchol i potesil. ma kvalitnu myslienku, dobre dotiahnutu dramaturgiu i herecke obsadenie. chemia medzi castlom a liebermannom funguje, ide o dva originalne, ucinne sa doplnajuce osudy. potesi tiez, ze serial je koncipovany v rozpore so vsetkymi zasadami sucasnej korektnosti, ktora tlaci tvorcov filmov i serialov do uplne absurdnych rozhodnuti, ci ideologickych predstav - najprominentnejsou obetou je hadam star trek discovery. poklznutia v scenari su zanedbatelne a pozitok z deja si nechaju brat len vyslovni trollovia, ci frustrovani samonasieraci hejteri. vsakze, tron? ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, není to dokonalé. Ale ani po pěti dnech to nemůžu dostat z hlavy, a i když mi to někdy až moc připomínalo Homeland a předposlední díl mi svou nelogičností trhal žíly, tak prostě Frank vládne. Fakt skvělý příběh, skvěle záchrané, a jednoznačně nejlepší marvel netflix. S1 5/5_Druhá série už postrádá ten moment překvapení, navíc ta příběhová linka už není tak silná jako v S1. Billyho už měli nechat spát a Kazatel není takový záporák, jakého by si seriál Punisherova kalibru zasloužíl. I přes tyhle výtky ale pořád hodně dobrá komiksovka. S2 4/5 ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Jon Bernthal je asi nejlepší casting komiksové postavy vůbec. První série Punishera je pro většinu fanoušků téhle postavy splněný sen. Našlo by se pár drobností v ději, co nejsou tak vymazlený, ale celkově je to výborný seriál, který dělá čest svému komiksovému předobrazu. A Jon Bernthal je fakt neskutečně skvělý, výborná je i Amber Rose Revah, jejíž postava je typickým klišé, ale ona jí vytáhla na úroveň uvěřitelnosti, přesvědčivosti, které to klišé spolehlivě rozbije. Interakce mezi Punisherem a Micrem funguje velmi dobře. 100% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, na který se vyplatilo čekat celý rok a moje již tak vysoká očekávání se ještě překonala... a není ani moc co vytknout. Joe Bernthal hraje svojí životní roli, ostatní postavy byly také strašně super a hrály jako o život (od Billyho Russa, Micra až po legendární Karen Page) a neuvěřitelná porce akce s pořádnou dávkou brutality hlavně na konci seriálu si u mě zajistila pět hvězd a lepší seriál tenhle rok jsem ještě neviděl. A to jak byl Punisher na konci každého dílu napůl mrtvý a stejně jel a ničil ostatní se musí líbit snad opravdu každému. What a badass. 1. série - 100% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôžem si akosi pomôcť ale niektoré epizódy v inak fakt skvelom seriály boli jednoducho navyše. Prestrihať a zredukovať na 10 by tomu veľmi prospelo. Aj tak však ide o jednu z tých mála komiksoviek, ktoré sa orientujú na realistické vyznenie. Hrdinovia sú z mäsa a kostí a prežívajú len s veľkým, veľkým šťastím. Marvel ma prekvapil. Od ich PG 13 blbín v kine s humornými scénami za päť korún obrovský skok ku temnej Nolanovej trilógii Batmana... A to ja skutočne rád. Teším sa na druhú sériu. ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama