Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (605)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Koncept, který Hollywood seká jak Baťa cvičky, mi v našem podání sednul jak p*del na hrnec. Upřímně řečeno příliš nechápu ty narážky mnohých komentujících na to, jak moc je tady česká vesnice nereálná a kdesi cosi. Viděli jste někdy reálnou romantickou komedii? Pokud ano, tak sem s ní. Pro mě je Bezva ženská na krku příjemným pokoukáním v milém prostředí, s vtipem a fajn herci, ačkoliv si nemůžu pomoct, ale Vetchý mi tu v některých chvílích moc neseděl. Je sice pravda, že tu není nic, pro co by si člověk film zapamatoval, ale to vem čert. Hoffmanovi se jeho režijní debut povedl. 80% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Povedená oddychovka, u které člověk nesmí přemýšlet a nechá se unášet příjemným humorem. Především Hřebíčková je krásná, příjemná a Vetchý je pro tuto roli snad stvořený. Cela souhra mezi nimi funguje bez nějakých přehnaných scén a vše směřuje k předem nalajnovanému závěru. Někdy je to moc pohádkové, ale vůbec to nevadí, spokojenost......7/10 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, svojí neotravností na tuzemské poměry doslova výjimečná. V hlavních rolích krásná Petra Hřebíčková a supersympatický Ondřej Vetchý, v dalších třeba Miroslav Táborský, jehož historku o podobě s pradědečkem se povedlo vypointovat tak, že jsem smíchy prskal. Děj sice překvapivý není ani trochu, ale dívá se na to dobře a mám radost, že je pořád ještě možné natočit film o lidech z vesnice a lidech z města, aniž by bylo nutno z jedněch nebo druhých dělat naprosté idioty. Za jsem dal čtvrtou hvězdičku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vůbec mě nevadí že vesnice byla vykreslena natolik idylicky, že by bylo zhola nemožné aby na takové vesnici někdo nechtěl bydlet. Vo filmech z Američky přeci sledujeme také dokonalé domečky, městečka, vánoční svátky a podobně, tak proč by Češi nemohli mít taky nějaký svůj vzor ideál. Film se mě přesně trefil do nálady a jak jsem pozoroval kolem sebe v kině, tak nejen mě. U filmu jsem dokonale vypnul, scénář ničím složitým neoplývá a tak jsem mohl sledovat to krásné sbližování mrzoutského Ondry Vetchého s krásnou učitelkou Petrou Hřebíčkovou, laskavého starostu v podání Miroslava Táborského nebo například ženskou od rány Pavlu Tomicovou. Zkrátka, bylo na co koukat a kdyby film trval další hodinu a půl vůbec by mě to nevadilo. Tohle prostředí se těžko opouštělo. I ten záporák nakonec dostal pěkně za vyučenou. 80% ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se několikrát nezasmál, ale film prakticky stojí a padá na výskytu jediné dobře napsané postavy starosty a hrstce povedených hlášek. Dámy jistě potěší pohled na zdaleka ne ještě vetchého hrobníka, pánové se pravděpodobně zase zatouží na chvíli vrátit do školních lavic. Jednoduchý scénář bohužel o moc víc nenabídne a vy jste po té hodince a půl nakonec rádi, že si odnášíte z kina alespoň část mozku. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (26)

Reklama

Reklama