Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Morfeovi se podaří vystopovat posledního člověka, který měl v rukou jeho písek, a dostane se mu nečekaného poučení o lidskosti. Ethel zajde na návštěvu k synovi. (Netflix)

Recenze (27)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Problém tretej časti je u mňa v Constantinovi. Nie je to o tom, čo by chcel fanúšik, ale o tom, čo štúdio potrebuje, aby boli všetky kolonky odfajknuté. Pričom Jenna Coleman nie je vôbec zlá. Len by sa jej žiadalo väčší background. Atmosférou najtmavší diel, ale je tu konečne Matthew a pomaličky postupujeme k veľkým hráčom. Koniec mal srdce. Takže v zásade uspokojilo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záměna pohlaví Constantina byla stejně jako homosexualita Alexe zcela bezúčelná, takže i když to neruší, páchne to politikařením. Naštěstí to přehluší dobře vystavěný příběh z prostředí, které mám rád. Stejně jako v případě jiných oblíbených námětů, i tady si to užijí nejvíc ti, kteří předlohu neznají a nemají s čím srovnávat. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu sice nemáme postavu Constantina, ale Constantinku, což byl odklon od předlohy, ale musím uznat, že i zde skvěle obsazen a herecky zahrán dokonale. Není důvod si na tu změnu stěžovat. Stejně jako vyškrtnutí ligy Spravedlnosti (ano, komiks se odehrává ve světě Batmana a Supermana) a nahrazení jejich linky příběhovou pasáží více propojující další dění s pilotní epizodou, což je jednoznačně filmovější a logičtější pro co nejsnadnější pochopení diváka, který nezná původní literární dílo. Stěžejní děje se nicméně plně s komiksem shodují a je pro mě libůstka si na ně počkat. Navíc postavy jsou dobře prokresleny a napsány, takže logické lapsy buď díky tomu nehledám, nebo je ignoruji. Zatím stále za plný počet. 90% ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pekne sa nam to tu zateplilo. po prvych troch castiach si trufam trochu bilancovat. netusil som, ze vacsina populacie su gayovia a lesby a tiez, ze anglicko roku 1916 je multikulturnejsie ako bruselske no-go zony. rovnako famozne je zistenie, ze sa john constantine (svojho casu brilantne zahrany keanu reevesom) nechal preoperovat na zenu a je bisexualny. kto vie, ako by serial vyzeral, keby nestali tvorcom za chrbtami wokisticki ludovi komisari a nemierili producentom na zatylky ako ich  cervensi predchodcovia pri stalingrade. pretoze, ked vas v hollywoode niekto odstreli ako mizogynneho homofoba, viac si v brandzi neskrtnete. a propos constantine - aj tu sa mi symbolicky vybavila kultova polska sexmisia, kde jedna z pritomnych feministickych hysteriek vykrikla: "einstein bola zena!" nebyt celej oci kolucej progresivistickej agitky, ocaril serial zatial peknym vizualom a snahou ako-tak sa pridrzat gaimanovej sugestivnej predhlohy. epizody mi pridu ciastocne roztahane, miestami prepchate vatou ci nezaujimavymi dialogmi. moj najvacsi realny problem je, ze mi ziadna z postav nie je sympaticka (ak odhliadneme od zalostne kratkej pritomnosti charlesa danceho) a neviem sa s nou stotoznit. zatial ani samotny sandman. nanajvys tak jeho havran. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já to prostě nemůžu nesrovnavat s komiskem. Kde na mě pasáž z Dream sandem působila daleko silněji. Zde trošičku pokulhávaji efekty ale i tak pěkný. Tady mi ten gender swap taky moc nevadil. Jinak havranek super. Trošičku jsem se bál ale i když je CGI tak je cute a místama vypadá věrohodně. Jo a ještě musím vystihnout Davida thewlise ten prostě nemá chybu. Parádní díl nebýt pár maličkostí které mi nesedeli dal bych 5* ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama