Reklama

Reklama

Frank Adler (Chris Evans) je svobodný muž, který všechny síly věnuje výchově své energické neteře Mary (Mckenna Grace), zázračného dítěte. Jejich společný šťastný život se ale ocitá v ohrožení ve chvíli, kdy se o matematickém nadání vnučky dozví Frankova arogantní matka (Lindsay Duncan), která už má s Mary jiné plány. (Bontonfilm)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (315)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa mi film páčil, pretože vypadal ako jeden z tých nízkorozpočtových nezávisákov nabitých hláškami, avšak postupne sa prevalil do takej akoby rodinnej, pritrúblej drámy, kde som si najprv všimol, že vidlácky red neck soundtrack je úplne nahovno a odveci, rovnako, ako i strýko malej Mary, Chris Evans, ktorý nemal úplne jasno v hlave, čo chce. P.S. Diana ani vo filme nehrala, ale pila krv aj tak! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Silne dramatická dráma s pre mňa nepochopiteľným právnym obsahom. Súdi sa syn s matkou a po procese si v pohode vyjdu na prechádzku a pokecajú si ako rodinka. To som nepobral. Inak veľká úcta ku géniom a myšlienke, že tí v detskej koži to majú mimoriadne ťažké zaradiť sa. A niektorí dospelí si z nich robia pokusné králiky. Pekne je ale zobrazený citový vzťah strýka s neterou. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Gifted mi svojí linií příběhu připomínal What Maisie Knew. A zanechal ve mně vlastně i podobné pocity. Špatný film to není, Chris Evans se pro tyhle role skvěle hodí a nějakou tu emoci to ve vás taky vzbudí. Jenže i přesto jde děj i celé zpracování tou nejočekávanější cestou a vy tak prožíváte něco, co jste viděli už tisíckrát předtím. Film, který neurazí, ale který si dokážete v hlavě přehrát ještě předtím, než si ho opravdu pustíte. 6/10 ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší americký, na city brnkajúci snímok, no tentokrát aspoň v roztomilom detskom balení v podobe Mckenny Grace. Tento blonďavý anjelik je vtipný, úžasne hrá a tie oči...takým sa odpúšťa všetko. Pri filme som si niekoľkokrát spomenula na štýlovo podobný Ja som Sam, v ktorom hlavnú dvojicu hral Sean Penn a rovnako roztomilá a blonďavá Dakota Fanning. Škoda, že Američania vždy tak tlačia na pílu, pretože si tým len škodia. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Chris Evansů protentokrát odložil svuj teploušskej kostým se štítem a místo světa raději "zachraňuje" svou neteř. Gifted má jedno velké plus. Snaží se jít cestou bez trapného patosu, moralizujících keců a citového vydírání, což je obdivuhodné, vzhledem k tomu, že se jedná o film o malé, geniální a samozřejmě roztomilé holčičce. Emoce jsou na správných místech a zcela opodstatněné. Neotřelá dějová náplň s několika vtipnými momenty. Ačkoliv nevyhledávám tenhle druh rodinných filmů, nutno dodat, že Marc Webb se za tento počin určitě stydět nemusí. 75%. . Jenny Slate je luxusní micinda!!! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (13)

  • Když Mary (Mckenna Grace) čeká u doktorky, tak se mění počet kostek na stole před ní. (Duoscop)
  • Každý z obsazení a ze štábu si adoptoval zvíře z útulku, ve kterém se natáčelo. Chris svého psa pojmenoval Dodger. (Azuko)
  • Chris Evans (Frank Adler) a Jenny Slate (Bonnie Stevenson) spolu po natáčaní aj v skutočnosti začali chodiť, no do roka už boli rozídení. V novembri 2017 však verejne oznámili, že sa k sebe vracajú. (Astonko)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama