Reklama

Reklama

Frank Adler (Chris Evans) je svobodný muž, který všechny síly věnuje výchově své energické neteře Mary (Mckenna Grace), zázračného dítěte. Jejich společný šťastný život se ale ocitá v ohrožení ve chvíli, kdy se o matematickém nadání vnučky dozví Frankova arogantní matka (Lindsay Duncan), která už má s Mary jiné plány. (Bontonfilm)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (312)

campix 

všechny recenze uživatele

Velice povedený feel-good film na nedělní pohodu. Splňuje naprosto všechny atributy, tak aby uspokojil diváky, kteří od něj nečekají nic jiného. Příjemné obsazení a zajímavý děj o geniální holčičce, o kterou se pere její vlastní rodina. Chris Evans je super a ztělesněním mládence, kterého by chtěla mít snad každá žena a maličká Mckenna Grace je taky skvělá. Já jsem rozhodně spokojen. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Tento film mi nič nedal. Tak ako je kolalokova limonáda lihuprostá film bol dojmoprostý. Bolo tam jedno premúdrelé dievčatko, ktorému chcel strýko zabezpečiť normálne detstvo a jej babička si chcela jej prostredníctvom naplniť vedecké ambície nenaplnené dcérou. Tak som to iba nezúčastnene pozeral a bolo mi úplne jedno, ako to dopadne. ()

Reklama

leila22 

všechny recenze uživatele

Opäť ďalší americký, na city brnkajúci snímok, no tentokrát aspoň v roztomilom detskom balení v podobe Mckenny Grace. Tento blonďavý anjelik je vtipný, úžasne hrá a tie oči...takým sa odpúšťa všetko. Pri filme som si niekoľkokrát spomenula na štýlovo podobný Ja som Sam, v ktorom hlavnú dvojicu hral Sean Penn a rovnako roztomilá a blonďavá Dakota Fanning. Škoda, že Američania vždy tak tlačia na pílu, pretože si tým len škodia. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Opět jsem naletěl na zdejší vysoké hodnocení. Tentokráte u mě vůbec příběh nezafungoval a ani herecké výkony, rejžovy dovednosti nebo práce kamery či snad hudba mě nikterak nepřesvědčily. Nevěřícně jsem kroutil hlavou nad tím jak je možné si takhle zázračné dítě a vůbec dítě přehazovat jako horký brambor. 80% značí hodně povedený kousek. Tohle diváci zbytečně nadhodnocují a výsledné hodnocení by mělo tedy časem snad spadnout. 40% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Chris Evans střídá velké produkce spojené zejména s jeho stěžejní komiksovou rolí s menšími projekty, u kterých projeví svůj slušný herecký talent. Překvapil i coby režisér (Noc v New Yorku), kterak potěšil všechny, kteří prožili nejednu probdělou noc. Čerstvá školačka, jinak jeho neteř, tentokrát oplývá zázračným matematickým talentem, takže vypočítá příklady, o kterých většina dospělých ani neslyšela. Je to promyšlený útok na city, kdy se potýkáme s tím, jakou výchovu zvolit (po letech se ozve panovačná babička s nemalými ambicemi). A samozřejmě to ve finále do sebe všechno krásně zapadne. Potěší civilní podání i dětská bezprostřednost Mckenny Grace (*2006). Návrat Marca Webba ke svěžímu nezávislému vánku á la 500 dní se Summer potěší. PS: Děvče nicméně tužku drželo jako kopyto. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se od 7. října do 20. listopadu 2015 ve městech Savannah, Tybee Island a Atlanta ve státu Georgia v USA. Scenárista Tom Flynn chtěl natáčet film ve městě St. Peresburg na Floridě, jelikož se tam film odehrává, ale nedokázal přesvědič producenty, aby tam natáčeli. (BMW12)
  • Chris Evans (Frank Adler) a Jenny Slate (Bonnie Stevenson) spolu po natáčaní aj v skutočnosti začali chodiť, no do roka už boli rozídení. V novembri 2017 však verejne oznámili, že sa k sebe vracajú. (Astonko)
  • Každý z obsazení a ze štábu si adoptoval zvíře z útulku, ve kterém se natáčelo. Chris svého psa pojmenoval Dodger. (Azuko)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama