Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (320)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Dvojka Ralfa a Vanilopky je vlastně docela fajn, nicméně ony úkroky směrem k běžnějšímu animáku a absence výraznější nápaditosti jsou na filmu zatraceně znát. ti co se bavili u jedničky se budou bavit i tentokrát, žádné obdobně velké věci ale tentokrát nečekejte. Je to celkem škoda, neboť dvojka je vlastně ve všech ohledech obětí úspěchu jedničky. Tohle je totiž vlastně jen lehce nadprůměrný animák s originální tématikou, kterému chybí trochu více nápadu, originalních a vůči konkurenci se vymezujících prvků a především nějaký výraznější záporák. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych byla vyloženě zklamaná, ale 1. díl se mi líbil víc. "Raubíř Ralf a internet" je OBROVSKÁ reklama, která kompletně odsunula dětskou roztomilost a naplno se zaměřila na dospělácký svět. Díky tomu sice vznikla kupa výborných jednohubek, které dospělého diváka dostanou svou trefností i originálním ztvárněním, nejsem si ale úplně jistá, zda film zaboduje u dětí. Holčička sedící vedle mě se viditelně nudila a já se jí vůbec nedivím, neboť 90 % vtipů - a vlastně i podstatnou část děje - prostě neměla šanci chápat. 3,5* a konečně se mnou někdo souhlasí, že je Ariel úplně blbá! ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hravé, chytré, s milou message (svým milovaným musíme dát svobodu a prostor růst) a hlavně určené jak pro děti, tak dospělé. Pro mě byly nejzábavnější scény s Disney princezna mi plné meta humoru. Často jsem chtěla film zpomalit, abych si uživatel všechny vtipné detaily, které tvůrci do filmu nacpali. Tohle je zkrátka velmi kvalitní vypiplaný Disney. Take it or leave it. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Snad nebudu jediný, koho nový Ralf nudil. První půl hodina mě naopak docela bavila a trefné poznámky háže Ralf všude kolem. V prostředí internetu se dají dělat mnohé vtipy a narážky. I když si nejsem jistý, zda je mrňata pochopí. Pak přichází všechny Disney princezny a já jsem dojatý jak genialitou té scény. Nikdy by mě nenapadlo dát všechny tyhle postavy do jedné místnosti, a jak by to fungovalo. Přesto tu padnou ty nejlepší hlášky a momenty. Pak si ale říkám, že už uběhlo strašně moc minut a film mi přijde stejný jako jednička. Ovšem to pokračuje dál a ten příběhový mustr z jedničky tu vidím čím dál jasněji a zasouvám se do sedačky a čekám na titulky. Odpustil bych hodně, ale to že se tu opakují scény a příběh z prvního dílu mě tak moc irituje, že mě film ve výsledku vůbec nebaví. Další hodinu jen koukám a všechny další hlášky přijdou vniveč. Ralf nedokáže pak bavit ani dospělý a bojím se, že ani děti. Poprvé, co mám u animovaného filmu pocit, že je příliš dlouhý. Dvě hodiny je asi moc. Marně vzpomínám na Zootopii. [Csfd projekce35] (40 %) ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Ano, je to otevřené self-promo studia Disney a film je plný product placementu, za který se vůbec nestydí. Netvrdila bych, že film není pro děti - poselství o přátelství je rozhodně pro děti a děti jsou zároveň dnes často zběhlejší na internetu než jejich rodiče (i tohle ve filmu uvidíte). Pro dospělé jsou hlavně povedené meta vtípky (Disney princezny!) Je tu samozřejmě posun oproti prvnímu dílu, ale to je v rámci pokračování animáků vlastně dobře. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Když Ralph a Vanellope dorazí do ebay, jedna z reklam láká na seznamku žen. Žena na reklamě je teta Cass z filmu Velká šestka (2014). (LaserJet)
  • Názov filmu sa objaví až v úplnom závere. (Astonko)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama