Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 7

Recenze (320)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Podlehla jsem citovému vydírání malého ďábla, slzičkám a smrtícímu argumentu "tatínek by mi to koupil" a přinesla domů DVD s druhým dílem Ralfa. Jak mě jednička vcelku pochopitelně minula, dvojka mě pobavila vtípky z internetu a světem princezen (malý ďábel je miluje, takže zírání do studny, bublin, kýblu na mytí podlahy a Golfského proudu máme doma dost pravidelně). Je to i tak spíš tři a půl, ale zaokrouhluji nahoru. Taky mi život změnil urostlý mládenec ... jestli já nejsem pravá princezna. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych chtěl jen říct, že je škoda, že pokračování přišlo po dlouhých 6 letech a přiznám se, že jsem si z jedničky pamatoval jen holou kostru. Samotný příběh je o malinko slabší (čti natahovanější), jenže extrémní množství popkulturních narážek a geniálních nápadů (Spam, Disney, dark web, vyhledávač...), které prostě nesmírně baví. Srovnání s Ready Player One je namístě, dalo by se říct, že jde o verzi pro mladší publikum. Což ale zase asi není tak úplně pravda, protože dost toho menší děti prostě nemusí pochopit. Ralf tak balancuje mezi generacemi diváků a přicházejí tak i slabší místa, která jednomu či druhému publiku nesednou. I přes to jde o výbornej vtipnej animák plnej originality, barev a svěžích nápadů. Navíc po fantastické mezititulkové scéně jsem neměl daleko narvat plnou palbu. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak už psali nějací kolegové přede mnou - kouzlo je pryč. Ač jsem příliš pozdní ročník na to, abych hrával arkády, přeci jen i pro mne měl první díl nostalgickou atmosféru. Jo, scény s disneyovskými princeznami jsou super a jisté aspekty interpretace fungování internetu také, ale příběh je tuctový a nudný až hanba a celé je to takové příliš době-poplatné. Plus musím přičíst (nebo odečíst), ač za to originál nemůže, překvapivě špatný dabing... 60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

113 minut pro animák je masakr. Neříkám že se zde nenajde několik povedenějších skačů, například elitní princezny od Disneyho jsou super. Stejně tak video ukryté během titulků. Jenže ten nános slabších scén, podle mě zbytečné pokračování, Ralfa notně oslabuje. Pokud jsme minule těžili staré herní automaty, nápad s internetem mohl být rovněž špičkový. Jenže to by musel mít někdo odvahu natočit svižnější pokračování. 60% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhý Ralph mě nedostal tak jako ten první, přestože měl spoustu dobrých nápadů (vyskakovací reklamy a Adblock byly dokonalé), jenže mi až příliš chyběla atmosféra z předchozího filmu. Jsem už příliš namlsaný, na netu jsem denně, ale kdy si můžu zahrát nějakou starou arkádu? V internetovém Ralphovi mi prostě scházela ta dávka nostalgie, kterou jsem dostal minule, tentokrát ji nahradila jedna velká vyskakovací reklama na Disneyho, a i když jsem se fakt dobře bavil, nebyl to už takový zážitek. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (20)

  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) oslavují 30. výročí hry „Fix-It Felix Jr.“ V tomto filmu říká princezně Vanellope, že ji potkal poté, co je v herně už 27 let. (LaserJet)
  • Film mimo iné obsahuje aj priamu narážku na sci-fi TRON (1982), konkrétne na typické preteky z tohto filmu. (ČSFD)
  • Jeden z trailerů obsahuje scény, které se ve filmu neobjevily. Konkrétně se jedná o upoutávku, kde Ralf komentuje koťátko slovy: „Jako by mi do duše nahlédlo,“ a o scénu, kde přiděluje pití pro kocoura a dort pro králíka. (Nathaniell)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama