Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

xCindy 

všechny recenze uživatele

Průhlednější než 80g papír – nesnáší se, zamilují se, pohádají se, udobří se ... to už tady bylo milionkrát, chce to něco víc a to i u romanťárny. Dvě hvězdičky za moje oblíbence Hugha a Sandru a pár vtipných dialogů. Pro mě velká nuda a kdybych nebyla líná vstát (ntb mám vedle TV, musím vypínat ručně), tak jsem své trápení utla už někde v půlce. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Špatné je, když si dva dobří herci vyberou film, kterému ani jejich um nepomůže. Je to naprosto obyčejná romantická komedie bez špetky originality. Vzhledem na typickou stopáž a chtíči po odpočinkovém filmu si to průměr udrží, ale vidět to prostě nepotřebujete. ... Po rozvodu mám vždycky hlad. Kebab? ... Jé šachy. Miluji šachy. A víš co mám ještě radši? Pokémony? ... SA ()

Reklama

Martin79 

všechny recenze uživatele

Pohodová, romantická komedie, která si na nic nehraje a těží především z kombinace dvou hlavních představitelů tedy Sandry Bullock a Hugh Granta. Těm dvěma to spolu opravdu moc sluší. Celou dobu jsem uvažoval, že dám tři *, ale za ten konec, ve kterém bylo poměrně dost příjemných emocí, lehce přitlačím. ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

Romantický žáner síce nepatrí medzi môj najobľúbenejší, ale aj v ňom sa občas vyskytnú filmy, ktoré sa mi veľmi páčia a milo prekvapia, no TWO WEEKS NOTICE ma naopak nemilo prekvapilo tým, aký je to slabý, nudný, nevýrazný, skrátka nemastný a neslaný film. A pritom má k dispozícií spoľahlivého HUGHA GRANTA a SANDRU BULLOCK, ale v mori slabého scenára putuje ich snaha ku dnu. Podobné typy filmov dokáže občas spestriť aj nejaká tá vtipná alebo zaujímavá vedlajšia postava (ako napr. v Notting Hill), no v tomto filme chýba a ako celok trpí nedostatkom zaujímavých prvkov, čo bohužiaľ spôsobuje, že je to film rýchlo zabudnuteľný. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První filmový počin Marca Lawrence. Navíc do třetice se Sandrou Bullock, protože napsal obě Slečny Drsňák. Tento film byl natočen mezi oběma díly. A nutno dodat, že pokud někdo čeká opravdovou romantiku bude zklamán. Ve filmech se najde jedna, možná dvě romantické scény, ale víc ani ťuk. Navíc  dlouho není zcela jasné, že Lucy je zamilovaná do Georga. A že by se zamiloval G. Wade? Ten se vyzná ze svých citů až na úplném konci. Takže je to pořád jen o zachraňování New Yorku a taky právě svého šéfa kdykoli je potřeba. To je někdy úsměvné, jindy ne. Je zde příjemně vykreslen N. Y. Mluví se tu o dvojčatech, vidíme ho z jiného pohledu. S. B. mám rád, Hugh Grant mi víc sedí v britských komediích. Celkově je to hodně průměrný film o obyčejné holce, co ke štěstí přišla, nic výjimečného ani na poli úsměvů ani na poli lásky. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)
  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)

Reklama

Reklama