Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi Sandru nebo Hugha? Tak to se rovnou obraťte zády a půjčte si něco s...třeba...s...s Nicole Kidman a Rayem Liottou! A dobře vám tak!! Já se radši podívám na velmi povedenou romantickou komedii s perfektními hereckými etudami dua Bullocková - Grant. Je těžké posoudit, kolik vtipů, vtípků a narážek bylo už ve scénáři - mám totiž takový pocit, že tihle dva k sobě skvěle sedli, a že spousta viděného je jen a jen zásluhou improvizace...A v tom případě smekám klobouk! Mimochodem, "Láska s výstrahou" je vcelku trefný distribuční název - o lásku (k protějšku, ke komedii, k roztomile zásadové a energické Sandře a k požitkářskému nadhledu Hugha Granta) jde totiž především, a co se týká té výstrahy - nemáte rádi Sandru nebo Hugha? Ale to už bych se vrátil zpátky na začátek... ()

tala 

všechny recenze uživatele

Zlá, zlá, zlá, veľmi zlá ústredná dvojica...ale inak priemerná romanticka komédia. No možno trošku podpriemerná, ale niektoré vtípky ju zachránili, takže tak dve, s prižmúreným okom možno tri hviezdy sú ok. Ale odpustiť, že medzi hlavnými postavami to neiskrí a skôr pôsobia ako súrodenci sa jednoducho pri tomto type filmov nedá. ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Sandra je vážně skvělá a ve spojení s Grantem jsem skoro slintala blahem:) Hvězdná kombinace. Škoda, že to zase dopadlo dobře. Hodně parádních scén, o jejichž vtipnost se samozřejmě postaral Hugh Grant. Nehrát tam tito dva a nebýt to po přečtení projevu tak dojemné, dostane tento nepochopitelně přeložený filmeček o hvězdičku méně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +no hudba je vlastně jen mírně podprůměrná, někdo má rád ústřední dvojici, trošičku příběh, některé dialogy -herecká kreace Sandry Bullock, málo vtipné, málo romantické, málo akční, celkově hodně podprůměrné/// Z romanitckých komedií se tahle řadí k těm hodně špatným. Nemá to náboj ani jiskru. Až na pár dialogů a jedné či dvou scén mě zde nic nepobavilo, hodně jsem se nudil a to je špatně./// Celkem 32%/// ()

Aileena 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie, postupem času jsem přidala hvězdu. Důvod: Viděla jsem bůhví pokolikáté a stále pobaví a rozesměje. Odreaguji se, a to je to, co po filmu tohoto žánru chci. Bullock mám ráda, Granta zrovna nežeru, ale tahle postava mu zkrátka sedla. Herci i humor jsou otázkou vkusu a názorů a mě tento "balíček" zkrátka sedl. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Scény pro film byly natočeny na stadionu Shea 9. května 2002. O přestávce utkání Giants vs. Mets byl dav natáčen, jak vykřikuje. Hugh Grant a Sandra Bullock se zúčastnili utkání a po zápase natočili scénu s Mikem Piazzou z Mets. (veronikajel)
  • Budova, kterou se postava Sandry Bullock a jejích dvou společníků na začátku filmu snažila zachránit, byla kdysi divadlem a nyní je kostelem, který se nachází na 175 St. a Broadway v NYC. Budova byla také použita k natáčení scény indického paláce ve filmu Guru (2002). (veronikajel)

Reklama

Reklama