Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
  • Slovensko Polda
TV spot 2
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 2

Recenze (169)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Nápad možná dobrej, pokus o udělání českýho Schimanskiho, kterej se probudil po několika letech z komatu. Jako komedie se na to dá i koukat, některý hlášky Matáska jsou dobrý, jako krimi bych to ale vůbec nenazval. Jestli se někomu zdá, že tady všichni vypadaj opravdu jako policajti a vyšetřování má řád (zase zdravím pana Ozzy2), tak to chce hodně slušnej matroš...Hodnotit celkově zatím nebudu, počkám si, co nám z toho TV Prima udělá dál, ale nečekám zázraky, co se týká nějáký dobrý zápletky, nebo že bych byl napnutej. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Za prvé musím pochválit Matáska který má rozhodně koule a charisma. Jeho policejní terapeutka Kolesárová je kočka jako hrom. Tipoval jsem že ji Matásek dostane v 5. díle, no o moc sem se nesekl. Nakonec ji ušetřil. Krimi příběhy jsou trošku laciné a jednoduché ale atmoška seriálu je víc než průměrná. Výborné jsou hudební kousky vložené do různých dílů. Čekal jsem hrůzu ale nakonec jsem mile překvapen :-))) ()

Reklama

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Co to má proboha být ? TOHLE že je taky umění ? Děláte si srandu ? Z koho ? No ... jak se tak rozhlížím, patrně ze mě - že ano ! Po shlédnutí prvního dílu musím bohužel konstatovat, že zápletka je neuvěřitelně toporná a nefunguje jako krimi ani jako komedie, herecké výkony jsou trapně amatérské a repliky zoufale slaboduché. Myslím, že v budoucnu nelze očekávat jakékoli vylepšení nevábně vyhlížející vizáže milého "Poldy" ... popravdě - obávám se pravého opaku. I když ... na druhou stranu si nedokážu představit septik, v němž by bylo možné překonat stávající takřka hlubinnou metu, které hned napoprvé dosáhl. Takže se s ním definitivně rozcházím ... na věčné časy a nikdy jinak. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žádnej zázrak, Matáskův tvrďák je směšnej, ale jakž takž to aspoň trochu má hlavu a patu a je to klasická průměrná česká krimi. Mimochodem, ta idea s návratem Matáska do "budoucnosti" je vlastně variace na ideu původní předlohy Světa pod hlavou. No a tady je výsledkem tohle, na Čt v opačném čase trochu nechtěný (mám takový pocit) skvost. Jenže když to porovnám s řadou jiných českých kriminálek, na které se koukám radši, než na ty současné americké, kde člověk přestává vnímat, kdo je kdo a kde se to odehrává, tak tohle se dá. Rozhodně je to o parník lepší, než třeba novácká Dáma a Král s odpuzujícím Donutilem. A nebo sračkou z ČT, se kterou nedokázal udělat nic ani sám Hřebejk - tuším Kriminálka Plzeň. A mohl bych jmenovat další. Takže celých 60% asi ne, ale nad padesát ano. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

David Matásek je sympaťák. V Básníkách jsem ho vyloženě nesnášela, ale tady se mi líbil. Mám ráda přesně tenhle typ policajtů ze staré školy, co jezdí krásnou Volhou Carevnou, ze které jsem byla opravdu paf. Očekávala jsem od seriálu něco trochu jiného. Nápad s komatem ale špatný nebyl. Dalo se z toho vytěžit mnohem víc. Tak snad příště. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (36)

  • Natáčelo se na hradě Točník. (a-ja)
  • Letecké záběry na seriálové sídlo policie zachycují palác Crystal v Praze na Vinohradech, v sousedství Olšanských hřbitovů. (rakovnik)
  • Scéna, ve které Vojtěch Urban alias Junior (Vladimír Polívka) krmí nalezeného psa, se natáčela u zámeckého parku v Praze-Kunraticích. (Ezis)

Reklama

Reklama