Reklama

Reklama

Sežráni zaživa

(festivalový název)
  • USA Eaten Alive (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zchátralý hotýlek na turisticky atraktivním místě se během jednoho večera změní ve vražednou spirálu, kterou rovným dílem pohání krokodýl v nedalekém močálu a šílený válečný veterán, toho času vedoucí hotýlku. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 29/72☠. Na video nasty (v zozname určite iba vďaka násiliu na ženách) ide o slušnú dávku hixploitationu. Tobe Hooper ako vyšitý, spoznal som jeho štýl a to som akosi prehľiadol jeho meno v titulkoch.. Podobnosť s Texas chainsaw massacre je tu viac než viditeľná. Samozrejme nejde o kopírku sám seba ale v tom istom duchu zapadnutého kraja to preteká rovnako . Eaten Alive je netradičná zmes buranského hororu a Eco hororu s vraždiacim Krokodílom v ktorom sa nám predstaví mladý Robert Englung (hral napríklad Freddyho Kruegera). takmer som ho nespoznal. Vrážd je tu pomerne dosť. Sú extrémne násilné a krvavé. Sexuálne deviačný starík ktorý vlastní starý motel na kraji zapadnutého mestečka sa na prvý pohľad nezdá. S radosťou privíta každého cudzinca ktorý "prechádza iba okolo" aby sa na ňom vyšantil s pomerne zaujímavou zbraňou. A to kosou. Samozrejme ani ľudožravý Krokodíl nezostane hladný. Celkom prekvapenie. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ne ne, tady mě Hooper vůbec neoslovil. S tímto kouskem dává tak trochu vzpomenout na jeho slavný předešlý debut, a to hlavně naprosto šílenou atmosférou a paranoiou, ale nechce jenom kopírovat svoje zboží, proto jde ještě dál. Slušná porce nahotinek, Robert Englund nadrbanej jako stepní koza, trocha gore a hlavně věčně hladovej krokodýl z gumy či polystyrénu(?). Všechno to zní hezky, kor když si připočtete maniakálního veterána s nabroušenou kosou, ale ve skutečnosti je to hlavně nuda. Až na dvě povedené scény a trochu napínavější konec to nemá nic, co by dnešního zkušeného diváka zaujalo, nebo dokonce odrovnalo! Hodně se tu řve a kecá, za to málo seká! Panoptikum mě bavilo víc. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod připomene film Psycho. Clara (Roberta Collinsová) opouští hambinec, protože odmítá poskytovat sexuální služby divochům, zde v zastoupení Robertem Englundem (Buck). Rozhodne se na noc ubytovat v malém hotelu u močálu, aniž by tušila, že majitel Judd (Neville Brand) je šílenec. A protože mu nechce dát, tak ji umlátí hráběmi a ještě chroptící ji hodí krokodýlovi, kterého v močálu chová. Nu a pak už se návštěvy jen střídají. Otec Clary s její sestrou, rodinka s holčičkou a psem a další a další postavy. Judd vládne ještě lépe kosou, než hráběmi, o zbytek se stará krokodýl. Hodně se tu ječí a film je poměrně drsný. Většina postav jsou magoři a většina návštěvu nepřežije. Občas dojde až na téměř komickou scénu - Judd drží oběť kosou pod krkem, zatímco ji za nohu tahá krokodýl. A když jsme u nohy, tak dojde na vtip s dřevěnou...dokonce dvakrát. Nejzábavnější a současně nejtemnější jsou scénky s holčičkou, která se ukrývá pod domem, když úspěšně utekla před kosou, a neustále ječí. A když ji začne pronásledovat krokodýl...předvede absolutní ječák. Krokodýl je lacině gumový, ale to vůbec nevadí. Místy psychedelickou  hudbu doplňují ještě děsivé ruchy a pazvuky, o něž se postaral sám T. Hooper. Jo a nechybí obnažené prsatky. Na film je třeba dívat se s nadhledem, pak si ho divák užije. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[Festival otrlého diváka 2009] Pojďte rychle, než naštvete toho krokodýla. Je strašně zuřivej. Sežráni zaživa je vtipnej buranskej horor plnej hlášek z kategorie tak špatné až je to docela dobré a je esenciálním ztvárněním šílenství v podobě bývalého vojáka, který začal fušovat do turistického ruchu. Atmosféru dokonale dokresluje červený filtr a důkazní materiál po běsnění našeho magora s protézou odstraní jeho mazlíček, obývající jezírko u hotelu. Občas si ale rád smlsne i na jiných domácích mazlíčcích. Mám takový pocit, že jejich majitelé by asi tenhle hotel ostatním nedoporučili, kdyby se z něj dostali živí. Tatínek se postará o draka. Kdybych do hodnocení započítal i dokonalej simultánní dabing z frániny, kterej komické stránce filmu dává úplně jiný rozměr, tak bych určitě ještě jednu * přidal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že TEXASKÝ MASAKER nebol iba náhoda. Tobe Hooper opäť vie poštekliť nervy a u niekoho aj žalúdok a vzpriamene kráča až do pre niekoho neznesiteľne vygradovaných záverečných minút. Nieje to TEXASKÝ MASAKER, ale akosi podvedome cítite, že je to vlastne o tom istom. Rázne a ostré. P.S. To decko si vo filme fakt ´´užilo´´ - a to nemyslím len ako filmová postava. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Volně založeno na příběhu o Joe Ballovi (známém také jako modrovous z jižního texasu nebo krokodýlí muž). (Chatterer)

Reklama

Reklama