Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brad "B-Rad" Gluckman (Kennedy) se snaží celý svůj mladý život působit jako pravý černošský raper, ačkoliv žije v Malibu. Situace se stane neúnosnou v okamžiku, kdy jeho životní styl ohrozí otcovu kandidaturu na post Kalifornského guvernéra. Vedoucí kampaně (Underwood) příjde se zajímavým řešením. Najme dva herce (Diggs a Anderson) působící jako skuteční gangsteři, kteří B-Rada unesou a přemístí ho do skutečného gheta v Comptonu. Nestačí než doufat, že B-Rada realita raperského života odradí a navrátí jeho život do konvenčních kolejí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně trapná komedie v hlavní roli s vymaštěným bělochem, co si zoufale hraje na černocha a snaží se rapovat. K tomu mu dopomáhají dva únosci, kteří však únos jen předstírají. Tak hlavně ve filmu nenajdete jedinou postavu jejíž IQ by se snad jen přibližovalo blekotajícímu chovanci zvláštního ústavu a být občanem Malibu, tak se za tuhle degradaci opravdu stydím. Nezasmál jsem se snad ani jednou, ale v trapnosti tenhle paskvil fakt vyniká. ()

Kaja 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná komedie o hochovi z bohaté rodinky z Malibu, který si hraje na velkého černocha-rapera, kterým ale asi v duši je. Hlavní bílý hrdina není nic moc, ale alespoň to zachraňuje dvojice herců, kteří jsou jimi i ve filmu a to Taye Diggs a Anthony Anderson, jinak se nejedná o nějaký super kousek, jen taková oddychovka. ()

Reklama

Vercetti 

všechny recenze uživatele

V dřívějších dobách, kdy jsem ještě místo kalhot nosil pytel od brambor, v dobách, kdy jsem si začal kurvit uši a vkus skřeky majetných amerických opičáků a s kamarády jsme si povídali o tom jak bychom conejlíp tuningově dokurvili starý Škodovky, Golfy, Kadety, Vectry a jiný vraky, na který dneska nemám ani v sériový výrobě, jsem tuhle věc měl velmi rád a smál jsem se u toho tak, že jsem prskal kusy granulí na tátovu televizi. Ale časy se mění a lidé též. Dneska je to už jenom nostalgické guilty pleasure. ()

jarhead odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Broukem, na lince StudentAgency asi největší s.r.a.č.k.a, co je k dispozici. To je tak zoufalé, trapné...nevím, dle jakých kritérií se určuje, zda-li určitý film patří ke komediím. Dle mého skromného mínění by se měl člověk u komedie parkrát zasmát a měla by se mu aspoň trošičku zlepšit nálada. Což se mi při shlédnutí tohoto KANÁLU nepřihodilo ani omylem. Ještěže druhým snímkem v autobuse bylo Před soumrakem, ale to je jiná záležistost... ()

Santek 

všechny recenze uživatele

Ta se dívám, že jedině divočák pochopil proč byl tenhle film natočený: Divočák píše >> "Tenhle film by měli povinně pouštět všem těm "white pseudo hip hop gheto nigga" debilům, které každý den hojně potkáváte po městě a kteří se ve drahých značkových hadrech za peníze od maminky potulujou po ulících, hulí po parcích, na každém druhém kroku hodí nějaký tan "freestyle" a myslí si, jak strašně nejsou "Khůůůl". Konečně by jim snad aspoň trochu docvaklo, jak moc je všichni kolem nich mají za blbce." --- Přesně tak to vidím já .-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama