Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu, že tenhle film dvacet let zpátky, v době svého vydání, fungoval, natož aby fungoval dnes. Tohle je hodně slabý pokus o vytvoření dalšího Sedm, kde herci přehrávají jako o závod, hudba i vizuál jsou vyloženě otravný a příběhově je to jedna velká slátanina, která sází na zajímavý konec, jenže v ten moment mi už byl ten film úplně šumák. A co si budeme, ten konec taky zas tak speciální není. Velká bída. Slabší 2* ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Tak tohle dílko bych ohodnotil jako promarněnou šanci. Herecké obsazení je velmi slibné, ale řekl bych, že se z něho dalo vymáčknout mnohem víc, zvlášt CAM je tam jen pro ozdobu ( a to já ji žeru :-)) A hlavně se film ( režisér a spol. ) očividně snažil o budování nějaké atmosféry, ovšem to se mu moc nepovedlo. Prostě mě to k obrazovce nepřikovalo a ikdyž závěr je zajímavej, ke špičce žánru jako 7even nebo ( ve filmu zmíněný ) Zodiac, to má prostě daleko... ()

Reklama

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na to další z "psycho" filmů, které mám tak ráda. Jenže věčná škoda, že to bylo tak nedotažené. Mohlo to být mnohem více napínavější jak napovídala hudba, jen to lépe udělat. Ty obrázky z mysli mi evokovaly Ring. Benovi Kingsleymu ze začátku role skvěle padla, ale na konci se z něj stal jen bláznivý stařík, což se k němu už vůbec nehodilo. Zdejší hodnocení jsem téměř přesně odhadla už po skončení filmu a trefila jsem se. Chtěla bych vidět něco podobného, ale abych se z toho pořádně zapotila (a nejen to:)) strachy a napětím od začátku do konce (ale zas žádnou nechuťárnu). ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

Pedro Morales 

všechny recenze uživatele

Někomu to připomnělo Mlčení jehňátek, někomu Akta X a někomu geniální a bezkonkurenční Sedm. Na mě z toho poslední z těchto filmů ůplně zíral. Mám z toho ovšem dost rozpačitý pocit, skvělý Eckhart a dobrý Kinglsey, několik dobrých záběrů z různých nečekaných a neobvyklých úhlů a to je tak všechno. Scénář je takovej nemastnej neslanej a rozuzlení toho všeho mě nijak zvlášť nenadchlo. Takže ve výsledku poctivé průměrné tři hvězdy. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama