Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně temný zážitek. Hodně silný zážitek. A hlavně originální téma. V tomhle filmu jsem si ani neodvážil tipnout, jak to skončí. A na posledních dvacet minut jsem si prostě musel sednout, protože do té doby jsem u toho jen tak ležel, ale pak to prostě nešlo… Navíc zde máme trio Eckhart, Moss a Kingsley. A hlavně od Kingsleyho jsem nečekal, že až takhle dobře dokáže zahrát takovou postavu. Takže za mě plný počet. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor který bohužel ke konci ztrácí hlavně naprostou degradací žánru, ten konec byl prostě totálně debilní a hloupej. To ale předtím je solidní film který nabízí zamyšlení. Je zabíjet vrahy zločin? Herci jsou solidní, hlavně Kingsley který tu je fakt zvíře. Bohužel Moss a Eckhart, ten jejich vztah je šíleně špatně napsanej a nezajímavej. Vraždy jsou solidní a i scénář je zajímavej ale prostě to má tak stupidní konec že to silně ovlivnilo moje hodnocení. Film je rozhodně nadprůměrnej. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne si viem predstaviť, že na to, aby si divák dokonale vychutnal podobný typ príbehu ako tento, prešpekulovaný, s psychologicko-mysterióznymi a ilúziovými scénami, bola by prv potrebná znalosť knižná (keby dáka bola). Preto aj u mňa bolo už načase, a až po tretej projekcii môžem kľudne zdvihnúť o jednu hviezdičku aby som docenil tento stiesňujúci a nepokojný thriller. A čo sa mi zo začiatku absolútne nezdalo, bola réžia, teraz by som Merhigeovi kľudne doprial viac projektov. 80%. ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Velice povedený krimi thriller. Jeho děj může sice někdy vypadat jako mísa zamotaných špaget, to vám ale všechno vynahradí parádní tempo příběhu i jeho záverečné rozluštění. Aaron Eckhart je do role detektiva skvělá volba a u mě další plusové body k temnému rytiři, který byl jeho životním výkonem. Já se moc na krimi filmy nedívám, tenhle můžu ale s klidným svědomím doporučit. 85% ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Krimi na úrovni Sedem alebo Vraždy podľa Judáša. Začína pomaly, takmer nudne, rozbieha sa a hneď predstavuje tajomného Bena Kingsleyho v démonickej roli, pri ktorej chvíľu pochybujem, či je jeho postava vôbec ľudskou bytosťou. Potom sa to zas o kúsok posunie a odhalí teóriu podozrivého 0, čím sa pomalým tempom dostáva k šokujúcemu rozuzleniu a melancholickému záveru. Čakal som fakt všeličo, ale Merhige sa nezaprel. Zas jedno filmové podobenstvo o dobre a zle a o tom, že sú veci a ľudia, ktorí do tých definícii nezapadnú. Môžem len odporučiť, tak zmiešané pocity vo mne už dlho žiaden film nevzbudil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama