Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (Cinemart)

(více)

Videa (17)

Trailer 13

Recenze (143)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhé dielo tajného života maznáčikov z hľadiska originálnych nápadov (až na výnimku, že „mačka“ chytí čerený bod) na vtipných scén síce zaostáva od prvého diela, ale z celkového hľadiska dokáže potešiť podobne ako jeho predchodca. Príbeh celkom klasický, ale za to veľmi šikovne „vyzdobený“. Každému (pre malých a veľkých) môžem odporúčať, aby si našli čas na „TSLOP2“ (ideálny pre oddych). P.S.1: Babička s mačičkami v aute ako „Bad Ass“ alebo „rapujúci“ králik o pande na konci sú nadpriemerne vydarenými scénami. P.S.2: Originálne zábery zo života pri titulkoch len viac zvýraznia to špeciálne spojenie, ktoré môže vzniknúť medzi zvieraťom a človekom. Osobné hodnotenie: 81% (****) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Film zcela vhodný i pro úplná prťata. Není tady nic, z čeho by mohla začít ronit slzy jako hrachy. Já jsem příznivcem animáků. Ještě se nestalo, že bych svůj potěr odložila v kině jako obnošený kabát. Úspěšně jsem přežila poníky i víly, aniž by mě postihl tik v oku nebo měla otlačený vzorek potahu sedačky na tváři a poslintané rameno. Téměř pokaždé jsem se bavila (mimo pár výjimek). Tihle mazlíci jsou pro mě osobně ale bez náboje ... bez dechu. Jsou pěkní, milí, roztomilí, ale to je asi tak všechno, jinak nuda. Děti v kině se ale smály, a to je dobře. Pro ně především je film určen. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný animák o (domestikovaných) zvířatech. Je pěkné, že má několik dějových linek, které se velmi přirozeně pak spojí dohormady, takže s pořád něco děje a je na co koukat. Ano, pokud bych měl obsesi na to, aby záporák byl alfou a omegou filmu, tak se dá říct, že tady Mazlíčci 2 selhávají. Ale mně osobně slabý záporák nevadil - hlavní byly dobrodružství a skopičiny mazlíčků a to nezbytně nemusí pohánět dramatický linka. Přeci jen je to film pro děti... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka bohužiaľ v oveľa menšej miere vtipne vystihuje jednotlivé vlastnosti zvierat a aj hlášok podstatne ubudlo. Po ešte skvelom úvode v ktorom sa zaujímavo vyvíjajú vzťahy v Maxovej ľudskej rodine sa tvorcovia začnú viac sústrediť na zápletku. Ale na nijakú poriadnu neprišli a tak sa dej rozdelí do troch línií a ani jedna nie je príliš zaujímavá. Hlavne tá v cirkuse ma vôbec nebavila. Výsledkom je akurát to, že Max tu má oveľa menší priestor ako minule. Sklamaním je aj to, že Baron je tentoraz za úplného dementa, ktorý len robí grimasy. Nesklame len mačka Koule a jej flegmatické komenty. Mačky sú stále za pachantov, ale nakoniec pomôžu zachrániť situáciu pred zlými vlkmi, takže mačkofilovia budú tentoraz trpieť menej ako minule. Škoda, že sa film viac nezaoberal situáciou s ľudským prírastkom v rodine alebo čímkoľvek pútavejším. Takisto mi chýbal ten orol, ktorý bol tak vtipný v jednotke. Celkovo je to o dosť slabšie ako jednotka, ktorú si kedykoľvek pustím znova, ale dvojku druhýkrát chuť vidieť nemám. Ale rozhodne by som privítal aj trojku, ak by mala lepší príbeh a viac vtipov. 5/10. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tady už se NIKDO ani NESNAŽÍ o náznak příběhu. Tady se jedou tři na sobě nezávislé linky - psi na venkově, záchrana tygra a Gidget kočkou -, které se (jakoby) náhodou protnou v posledních dvaceti minutách. Jako by nestačil nejotravnější herec na světě Kevin Hart jednou v podobě hlasu Snowballa, tak se k němu přidá ještě jeho ženská verze v podobě Tiffany Hadish jako Daisy. Fakt jsem fyzicky trpěl. Vtipné byly asi ty dvě (?) minuty u veterináře... a pak samozřejmě asi ty dvě úvodní minuty závěrečných titulků... než si "majk" vezme zase ten dement Kevin Hart a nezačne rapovat... 20% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:14:45 přejede stařičká chovatelka koček zloducha z cirkusu. Stáhne od vozidla okénko a vzápětí začne hrát píseň „Ante Up“ od M.O.P. (Yoshimitsu)
  • Auto Katie a Chucka má stejnou RZ jako cirkusová dodávka. (vojacekr)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama