Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný film o skutečných parchantech v rámci zákulisí hudby. Beskydy orámovaly tento trochu směšný děj o kapele, která chce prorazit. Nevím proč mě tu napadl M.David jako producent a Judr. Janeček jako doktor Schwarcz, ale tak mi to nějak připadlo. Zákulisí je vždy hnus a spoluhrající Wronka a Šiška mi jen potvrdili, že to tak je. Za mě ani ne zhnusených 70% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Za první hodinu bych dal odpad ( málem jsem to ani nedokoukal ) - stupidní dějová linka, zpracování jak telenovela , dialogy jako by je psal desetiletej bambula, nemluvím o retardované zbytečné roli Koháka ... no ale v polovině to chytilo dech a já si našel jako fanda československého filmu pár věcí, za které přišly čtyři hvězdy: 1) závěrečný song Cvorik vs. Nohavica ( když to doznělo tak jsem nějak si řekl, že to nebylo špatný) 2) téma hudebního filmu tady dlouho nebylo, takže oceňuji ( nejvíc Kollárovce, které jsem neznal) 3) příroda 4) sentimentální obsazení - Kříž, Kramár, Lichý, Vejmělková... 5) hezký holky ( Sara Sandeva a hlavně Michalina Olszanska, která se jako jediná ukáže úplně nahá ( frajerka oproti českým kolegyním), ale je úplně debilně nadabovaná, že slova neladí s pohybem úst) ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem očekával alespoň náznak nějaké kvalitní filmařské práce. Celých 109 minut jsem jen nevěřícně kroutil hlavou, kam až jsou tvůrci schopni překročit hranici trapnosti a posunout ji úplně do nového levelu. Vážně by mě zajímalo, co pan režisér spolu se scénáristou v té době brali, že je napadlo něco tak strašného. Nefunguje tu absolutně nic. Herecké výkony mizerné, spousta herců je předabovaná postsynchronem, dost na sílu a amatérsky, což ve finále vyzní jako extrémní trapas. Samotní herci jsou dost "obyčejní" a nudní, nenajdeme jedinou postavu, která by byla nějakým způsobem sympatická. Hlavní postavy, pořád vzteklý a trapný Patrik Děrgel a slizký a nudný Pavel Kříž, jehož ztvárnění rockera byla opravdu neuvěřitelná tragédie. K ději jako takovému moc napsat nejde, po většinu času moc nedává smysl a neobsahuje prakticky žádný humor ani romantiku. Pokud teda nepočítáme milostné scény starých dědků s mladýma holkama, což je samo o sobě úlet jak prase a asi jediný důvod, proč do toho herci šli, protože jim to pohladí jejich staré povadlé ega. Zpět k filmu, je to zkrátka jedno velké utrpení, jehož sledování se rovná tomu nejhoršímu mučení a jde o jeden z nejhorších hudebních filmů. Jediné plus spočívá v záběrech na krásné Beskydy, které jsou jako jediné snesitelné. Jinak je film totálně o ničem a ztráta času. 0/10. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Už delší dobu se nemůžu zbavit dojmu, že když se někde objeví jméno Petr Šiška, tak půjde o průšvih. Zase se mi to potvrdilo. Jsem velmi tolerantní a trpělivý člověk, ale tohle bylo přes čáru i pro mně. Tady bylo špatně úplně všechno, od scénáře přes herce a písničky. Pravda, herci za to asi tak úplně nemohli. Pavel Kříž se do role postaršího zamrzlého rockera vůbec nehodil, pořád je tím Štěpánkem.Stejně tak Martin Dejdar. Dejdar byl fakt trapný. To měla být parodie na Michala Davida? Co tady dělal Jaromír Nohavica, to mi taky hlava nějak nebere. Působil na mně jako kouzelný dědeček z pohádky. No, hlavně,že si pan Šiška splnil svůj sen, ale ať se raději vrátí k Peterkovi na TV Šlágr. Tam patří a může tam oblbovat seniory i nadále. Měl tenhle film vůbec nějaký příběh? Mně to přišlo jako slepenec videoklipů. Nebo se mi to jenom zdálo. Bohužel nezdálo. Je to holý fakt. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla nejdelší reklama na chlast jakou jsem kdy viděl. Ne nebudu jmenovat, ale v rámci PP jedné destilérky se ve filmu prakticky neustále chlastá kořala. K tomu několik neherců a několik serebrit, které jimi nebyly ani v časech své světské rádoby slávy. Mrzela mně jen účast Norberta Lichého a trochu Pavla Kříže. Přeci jen ho mám zafixovaného jako Štěpánka z Básníků a i když už se účastnil nejedné hrůzy, tady to asi bylo zatím nejvíc. Proti tomu angažmá v nekonečné Ulici bylo na Oscara... Štáb si navíc koupil někde v hračkářství dron s kamerkou a tak je film zahlcen všemožnými průlety a nadhledy nad scénou... Hudba děsná, scénář také, něco tak příšerně nevkusného jsem už dlouho neviděl a kdyby šlo u odpadů dávat hvězdičky, tak je tohle ještě o level horší než Decibely lásky. Třešničkou na dortu byla účast čestného držitele státního vyznamenání z Těšína , které osobně dostal od paliče trenek, čímž mně navíc po zjištění, že asi vážně udával definitivně ztratil... A to jsem jeho písně doslova miloval. Ble... Jdu si dát panáka ale jiného než toho s logem jelena...toho jsem pln ač jsem nepolkl ani slzu. - ODPAD ! ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Roman Izzi Iziáš, který nazpíval postavu Izziho (Pavel Kříž) si ve filmu také zahrál, a to postavu hard rockového kytaristy. Ve skutečném životě je to zakladatel, zpěvák a nepřehlédnutelný frontman hardrockové kapely Doga. (J.Cobra)

Reklama

Reklama