Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za jednu emocionální scénu (byť teda vyplynula z vyloženě telenovelské zápletky). Víc tam toho není, tedy kromě nahých zad koupající se Sandevy, full nudity Olszanské a pak všudypřítomného product placementu. Nemám jim to za zlé, někdo ten film zaplatit musel, ale mám pocit, že v zahraničí to aspoň umějí schovat - zatímco v zahraničí hlavní hrdina bez zvláštního komentáře zavolá telefonem Samsung a tím to hasne, tady vedle obřích plakátů Bandi ještě musí zaznít extra hláška na postavu, která má zrovna Bandi oblek na sobě. SPOILER: Chudák doktor Schwarz... nejen že mu nějaká nula opíchá dceru, on mu vlastně opíchá obě dvě a přesto s ním jde do byznysu - to je panečku charakter. :D ()

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Zhruba ve 30. minutě jsem měl subjektivní pocit, že ten film sleduji už dvě hodiny. So wrong on so many levels. Slepenec nenavazujících scének, které by však nedávaly smysl ani samy o sobě. Podivné nájezdy kamery, zbytečné letecké záběry, Pavel Kříž jako Izzy, člen skupiny Doga (tak proč ho prostě nehrál opravdový Izzy???), Michalina Olszańska s blbým postsynchronem, kreslené předěly (proč? Proboha proč??); vnitřní komentář hlavního hrdiny, které se objevují velice nahodile a nemotivovaně; pan producent v roli dealera; tupé kolovrátkové melodie; Martin Dejdar ve své asi nejhorší roli, a co tu proboha dělá Jarek Nohavica??? Nakonec nejpozitivněji vnímám folklorní vložku (ačkoliv absolutně nechápu její motivaci)... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Každý má plnou hubu (promiňte mi ten výraz) Zdeňka Trošky a jeho "tvorby", ale tady se taky točí podobné "skvosty"......mokré sny Petra "vždycky jsem se chtěl stát rockere a proto okrádám důchodce na Šlágr TV" Šišky. Za tohle by se měl Dejdar omluvit Bártu Simpsonovi, Děrgel Janáčkově konzervatoři, Kříž Štěpánu Šafránkovi, Doga Lemmy Kilmisterovi, Nohavica Krylovi, Šiška všem a Kramár......no Kramár, to je taková postavička, že tam sedí. Pominuli, že scénář napsal "Šiška Petarda" společně s Duem Yamaha o cigárpauze mezi jednotlivými sety na vystoupení v Dolním Senošlapově, tak tady je špatně snad úplně všechno....natočené, zahrané...snad i ten catering byl převážně o rohlících na strouhanku. Epické záběry na v dešti rokujícího Pavla Kříže.....vau, múzy pláčou, Jimi Hendrix rotuje v hrobě a Michal David se blaženě tiskne k ruské Máše. Chápu pane Šiška, že jste si vždycky přál stát se druhým Mickem Jaggerem, šňupat modrou skalici ze zadků potetovaných osmnáctek a poté souložit vše co neuteče, každopádně bych Vám doporučil, zůstat u Dětí z Pirea a své nenaplněné touhy si nechat na večerní usínání. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Důvod proč se na film (dobrovolně) dívat? Několik pěkných chytlavých songů. Chcete se pousmát nad karikaturami, ztvárněnými Dejdarem a Křížem. Vidět product placement (nejen) na známou pálenku, který je jinak bezdůvodnou úplnou propagací alkoholu. Testovat svou vůli dokoukáním celého filmu, který nemá pořádný logický děj a je jak neochucený guláš ze soji místo masa, až do konce. 1,5 hvězdy ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Přestárlý bývalý rádoby "hvězdičky" místní scény co dnes bohužel vezmou každou sračku, kýčovitý záběry krajinek a x vcelku i ucházejících roštěnek, kdyby to všechny nebyly nebetyčný děvky... vše natočený na úrovni debilní novácký/primácký telenovely a za doprovodu ještě dementnějších písniček - pochopitelně v podobě VELMI nezvládnutýho playbacku... vše pochopitelně naproto vo hovně a natažený na téměř dvouhodinovou stopáž. Kdo něco takhle retardovanýho odsouhlasil k výrobě a ještě na to navíc dal i prachy, by zasluhoval nejen vyrazit svou neschopnou prdel na chodník, ale ještě ji i rázně nakopat. Hnus na entou a další "klenot" český kinematografie! ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Filmový Izzi (Pavel Kříž) bydlí v domě skutečného Izziho. (ČSFD)

Reklama

Reklama