Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sára je nejrajcovnější česká herečka současnosti. V téhle příšerné mišmaši měla hrát větší postavu, a taky se koupat čelem k nám. Michalina je pro mě osobně překvapením, protože po Olze Hepnarové je najednou i tuze pěkná, jenom tomu kdo jí vrazil do nosu ten kroužek, bych ho vrazil někam. Začátek je nejpříšernější PP v historii českého filmu, završený na tojtojkách. Pak už je produktů méně, hudba není nic moc, záběry na přírodu zbytečné a cameo Nohavici umělé jak dodabování většiny postav. "Velké" návraty Evy Vejmělkové a Martiny Adamcové. ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Přestárlý bývalý rádoby "hvězdičky" místní scény co dnes bohužel vezmou každou sračku, kýčovitý záběry krajinek a x vcelku i ucházejících roštěnek, kdyby to všechny nebyly nebetyčný děvky... vše natočený na úrovni debilní novácký/primácký telenovely a za doprovodu ještě dementnějších písniček - pochopitelně v podobě VELMI nezvládnutýho playbacku... vše pochopitelně naproto vo hovně a natažený na téměř dvouhodinovou stopáž. Kdo něco takhle retardovanýho odsouhlasil k výrobě a ještě na to navíc dal i prachy, by zasluhoval nejen vyrazit svou neschopnou prdel na chodník, ale ještě ji i rázně nakopat. Hnus na entou a další "klenot" český kinematografie! ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za jednu emocionální scénu (byť teda vyplynula z vyloženě telenovelské zápletky). Víc tam toho není, tedy kromě nahých zad koupající se Sandevy, full nudity Olszanské a pak všudypřítomného product placementu. Nemám jim to za zlé, někdo ten film zaplatit musel, ale mám pocit, že v zahraničí to aspoň umějí schovat - zatímco v zahraničí hlavní hrdina bez zvláštního komentáře zavolá telefonem Samsung a tím to hasne, tady vedle obřích plakátů Bandi ještě musí zaznít extra hláška na postavu, která má zrovna Bandi oblek na sobě. SPOILER: Chudák doktor Schwarz... nejen že mu nějaká nula opíchá dceru, on mu vlastně opíchá obě dvě a přesto s ním jde do byznysu - to je panečku charakter. :D ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný film o skutečných parchantech v rámci zákulisí hudby. Beskydy orámovaly tento trochu směšný děj o kapele, která chce prorazit. Nevím proč mě tu napadl M.David jako producent a Judr. Janeček jako doktor Schwarcz, ale tak mi to nějak připadlo. Zákulisí je vždy hnus a spoluhrající Wronka a Šiška mi jen potvrdili, že to tak je. Za mě ani ne zhnusených 70% ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu hraje takřka bez výjimky velice průměrná hudba. On je ten film takový divný, až idylicky jednoduchý. Nicméně kdo by odolal tak pohledným dívkám a ženám jako je Sara S. a ostatní protagonistky a tak uhrančivé kráse z dronu zabírané beskydské přírody....Jak říkám - idylický film, nic proti ničemu - oddychovka. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Když Izzi (Pavel Kříž) vyzvedává na motorce Kláru (Michalina Olszańska), která jde z vyšetření a vychází ven z budovy, jedná se ve skutečnosti o budovu českotěšínské radnice. Následně spolu odjíždějí z náměstí po ulici Čapkova, která je jednosměrná a vyjíždí tudíž v protisměru. Dá se to poznat i podle toho, jak jsou zaparkovaná všechna auta. (J.Cobra)

Reklama

Reklama