Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem očekával alespoň náznak nějaké kvalitní filmařské práce. Celých 109 minut jsem jen nevěřícně kroutil hlavou, kam až jsou tvůrci schopni překročit hranici trapnosti a posunout ji úplně do nového levelu. Vážně by mě zajímalo, co pan režisér spolu se scénáristou v té době brali, že je napadlo něco tak strašného. Nefunguje tu absolutně nic. Herecké výkony mizerné, spousta herců je předabovaná postsynchronem, dost na sílu a amatérsky, což ve finále vyzní jako extrémní trapas. Samotní herci jsou dost "obyčejní" a nudní, nenajdeme jedinou postavu, která by byla nějakým způsobem sympatická. Hlavní postavy, pořád vzteklý a trapný Patrik Děrgel a slizký a nudný Pavel Kříž, jehož ztvárnění rockera byla opravdu neuvěřitelná tragédie. K ději jako takovému moc napsat nejde, po většinu času moc nedává smysl a neobsahuje prakticky žádný humor ani romantiku. Pokud teda nepočítáme milostné scény starých dědků s mladýma holkama, což je samo o sobě úlet jak prase a asi jediný důvod, proč do toho herci šli, protože jim to pohladí jejich staré povadlé ega. Zpět k filmu, je to zkrátka jedno velké utrpení, jehož sledování se rovná tomu nejhoršímu mučení a jde o jeden z nejhorších hudebních filmů. Jediné plus spočívá v záběrech na krásné Beskydy, které jsou jako jediné snesitelné. Jinak je film totálně o ničem a ztráta času. 0/10. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, je to teda příšerný dílo. Předabované i přezpívané herečky? Do ….. proč??? Každá předabovaná postava byla otřesná, nerozuměl jsem jí každé třetí slovo a při zpěvu ty změny hlasů byly vůbec komický. Že je ve filmu zápletek jak pro deset dílů seriálu je taky nepochopitelný. Že někdo okolo neřekl "věnuj se tomuhle, to je fajn nápad, a na tyhle tři se vyser". Ále. Kříže mám moc rád v každé roli. Ano, zde byl parodicky trapný nechtěně, ale i tak to byla sranda. Některé písničky se daly poslouchat - většinou teda ty prej mizerné, kde řádil Dejdar. Dalo se dívat na prdelku Sary Sandevy. Mišelína Olszánská ukázala cecíky. A občas zazpíval skutečný Izzy z Dogy. ()

Reklama

666Carnage odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film co je velkým přísunem do české filmografie. Nic tak špatného jsem dlouho neviděl. Tohle je tak špatný, že jsem rychle vychrupl flašku tullamore dew aby to bylo nějak snesitelný. Pavel Kříž je něco otřesnýho a muzika toho filmu je kvalitní jako vodka s názvem Stalinovy slzy. V tomhle filmu si zahrál snad každý kdo si chtěl sáhnout na nějaký dno. OTŘESNÝ!! 5% ()

senor 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Horší než odpad! Takže asi -*. Už jsem se skoro bál, že Duo Yamaha tam nebude, ale nakonec se hoši zlatí ukázali. Film jsem si pustil v rámci akce "někdy je dobré si pustit úplné dno, ať má člověk perspektivu" a nezklamal mě. Nesmyslné osudy velkého množství neživotných a netalentovaných panáků, splácaných dohromady s promem na slezsko. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Hudba překvapivě dobrá, Michalina nepřekvapivě dobrá, Sára Sandeva fajn. Scénář ale blbej jak tágo a geronti Kříž s Dejdarem fakt marný, i když je za to těžko vinit, protože pod takovou režií by toho rockera nezahrál dobře ani Kurt Cobain. Nicméně pokud jste právě po lobotomii a chcete slyšet slušnou muziku, dá se tento film přežít. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Pôvodný scenár bol poskytnutý študentom FMK, UCM v Trnave, na analýzu v rámci hodín réžie. Prednášal ho sám režisér snímku Dušan Rapoš. (DobraVila)
  • Natáčelo se v oblasti Těšínského Slezska. Například v Jablunkově na akci Gorolski Święto, Dolní Lomné na Slezských dnech, Hrádku na Slavnostech Belka, Návsí u benzínové stanice Shell. Dále na Hrčavě, Českém Těšíně, Třinci. (Jurenka01)

Reklama

Reklama