Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Hraná talkshow snažící se budit dojem reality show ve stylu Pošty Pro Tebe. TV Barrandov mě už nepřekvapuje jenom tím, s jakou vytrvalostí distribuuje do českého éteru další a další dimenze nevkusu a debility. Na druhou stranu spustit takovýhle projekt v roce 2016, vytáhnout pro jeho účely na světlo Honzu "sledujete Áčko, na NOVĚ!" Musila, a obklopit ho naprosto evidentním komparsem, který má za úkol dělat "autentickou atmosféru" a trousit "oduševnělé reakce", to je počin vskutku historický. A jelikož zároveň dokázal v rovině názoru tvůrců na rozpoznávací schopnosti českého diváka trumfnout i zdrcující drzost germánského mušketýra Ingo Lenssena, zaslouží si čistý odpad;) ()

dkas odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle jednou na služební cestě jsem v TV našel tento "výtečný" pořad. To je opravdu naprosté dno! Viděl jsem zrovna díl, kde se dva tatínci hádali s trenérem, že jim nestaví jejich fotbalový hvězdy. Honza Musil je hrozný moderátor, ale ještě horší jsou ti diváci. To trapné přikyvování, rádoby znalci, fuj, hnus. Nikdy víc :-) ()

Reklama

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad je dobrý tak akorát jako základní psychotest na neverbální komunikaci. Má dva výsledky 1) Daný člověk nerozpozná, že tyto "skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace" jsou jen hrané? Že lidé v něm jsou jen špatní herci, které najal Barrandov, aby z diváků dělal blbce? Okej, tak je to naprostý idiot. 2) Není idiot. ()

jarmik odpad!

všechny recenze uživatele

Že to je sračka, je očividný fakt. Ale ultra rozměr tomu dodá situace, kdy přijdete z práce, omylem přepnete na Barrandov a přítel sestry vaší přítelkyně (otec půlročního chlapečka a jednoznačný heterosexuál) v tomto ukázkovém odpadu hraje přesvědčeného gaye, jehož dlouhodobý vztah ve firmě byl odhalen detektorem lži a investigativním postupem moderátora Musila a jeho týmu. Pak jsem zjistil, že je to brigáda za "slušných" pár stovek korun za to, že ze sebe uděláte jiného "reálného" člověka před desetitisíci lidí v televizi, kteří si u toho koušou nehty, jak srdceryvné drama se před nimi odehrává. Definice odpadu současné TV produkce. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Psychologický bizár hrubého zrna. Neherci snažiaci sa o pseudo reality show dľa námetu. Natrhnutie bránice možné. Podobne ale aj dvíhanie žalúdku. Zároveň treba uviesť na pravú mieru, že občasné epizódy, kde nie sú použití komparzisti a vyfabulovaný scenár, sú emocionálne silné. Avšak tie prekričí hlučná väčšina tých nahraných. Producentom ani v krajinách ako Nemecko, s daleko vyšším počtom obyvateľov, sa nepodarilo naplniť potenciál bez komparzu a psychologických hier. Tým sa stáva táto show skutočnou fraškou. Odpad si zaslúži len z dôvodu opovrhnutia, čo mi nepríde ako adekvátne hodnotenie. Jednotlivé epizódy sa tak pohybujú vrámci reality show od odpadu až po plnú palbu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama