Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (205)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Oddychovka pre celú rodinu bez väčších chýb. Spojenie „nakreslených postáv“ s reálnym prostredím tu nefunguje tak dobre, ako napríklad v Paddington 2. Každopádne, nebuďte prekvapený, keď po filme vaše dieťa bude chcieť od vás malého králika. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Havenohome 

všechny recenze uživatele

No. Je to blbosť. S predlohou to nemá nič spoločné. Hlavný hrdina nemá žiadny charakter, scenár je otrasný. Oproti Paddingtonovi je to totálny odvar. Pokúsili sa posunúť jednoduchú citlivú ilustrovanú vec určenú primárne pre malé deti do gross out komédie pre teenagerov. Je to fakt trápne. Nefunguje to. Všetky tie rádobyvtipné scény alá Vlk z Wallstreet, či Great Gatsby. Žiadna skutočná zábava sa nekoná. ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Úprimne, to jediné, čo ma k tomuto filmu priviedlo, je jeden zo soundtrackov -konkrétne "Remember the name", čo je pôvodne skladbou môjho obľúbeného speváka/ idola "Mike Shinoda" (známeho z Linkin Park) a jeho sólo projektu "Fort Minor". Hneď ako som sa to dozvedela, som nemohla odolať zhliadnutiu tohto filmu, hoci som si podľa popisu a traileru od samotného filmu nič nesľubovala. Do kina chodiť nemôžem, takže som zatiaľ mala možnosť pozrieť si to len v originálnom znení. Ale budem úprimná, hoci to bol príbehovo priemer (úprimne som očakávala výrazný podpriemer), celkom prekvapivo ma to nakoniec do seba vtiahlo (mám slabosť pre roztomilé zvieratká a zároveň som sa dokázala do ich rolí vžívať a fandiť im). Niektoré prehnané bitky, pasce, či humor boli za hranicou môjho vkusu, ale prehltla som to. Morálne posolstvá a dojemné scény fungovali tak, ako som očakávala. Nejde o žiaden zázrak, ale pre mňa bol prihliadnuc na moje očakávania dostačujúci. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno přinášely pohádky dětem nějaké to ponaučení, dnes je to spíše již jen hloupá zábava. Králíček Petr je v podstatě takovou kombinací Paddingtona a Honu na myš, kdy se roztomilá a oblečená zvířátka snaží obsadit farmu, přičemž se to majiteli samozřejmě nelíbí. Ono se prostě nedalo nefandit ulítlému Gleesonovi, který chtěl pouze šanci na lepší život, ale králíci mu v tom pořád bránili. K zasmání tu byla možná scéna s květináči, jinak byl celý film spíše jenom stupidní montáží souboje mezi člověkem a zvířenou. Hudba k filmu navíc vůbec neseděla, myšleny jsou teď licencované písničky. Děti se u snímku budou rozhodně bavit, já s rodinou se naopak chvílemi popadal za hlavu, jak je ten film strašně hloupý. 60% PS: Na škůdce jedině s dynamitem. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem to, co jsem nakonec i viděla. Průměrnou podívanou, která se během celého film rozhoduje na jakou skupinu diváka je vlastně film cílený, jestli na děti nebo na dospělé, protože některé vtípky ty děti pochopit prostě nemohly. Animace je úžasná a realistická, za to palec nahoru. Soundtrack moderní a skvělý, moc se mi to do filmu hodilo a trošku to i oživilo. Příběh je ale slabší, prostě jen samé zabíjení, hubení, šikána, rvačka, asi bych od toho potřebovala trochu více. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě mezititulkové filmové scény. (Rominator)
  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)
  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)

Reklama

Reklama