Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (206)

pepo 

všechny recenze uživatele

Tempo uháňa od úvodnej scény, humor je dobre časovaný, pasce sú dostatočne nápadité, zvieratká roztomilé, ponaučenia nenásilné a budovanie charakterov úderné. Čas na nudu teda rozhodne nehrozí a striedma stopáž sa dorúti do finále veľmi efektívne. Navyše titulný hrdina vie byť totiž občas poriadny zmrd a tvorcovia s týmto faktom prekvapivo veľmi zaujímavo pracujú. Čo je balzam na dušu pre každého, kto občas v animovaných groteskách fandil kocúrovi Tomovi, prípadne mu bolo trošičku ľúto zlodejov zo Sám Doma. Nejde síce o nič svetoborné, no na poldruha hodinky dokáže výborne pobaviť aj nenásilne poučiť. Veľmi silných 7/10 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Toho rodinného pohodového zážitku je čas od času potřeba, kdy vypnete veškeré náročnější filmové touhy a necháte se unášet krásnou animací či nejrůznějšími přihlouplými, ale povedenými fórky. Králíček Petr mě mimo poskytnutí oddychového večera u televize hlavně navnadil na Kryštůfka Robina, stejně vyhlížející novodobou verzi světoznámé pohádky, na kterou úpěnlivě čekám již od konce srpna. Domhnall Gleeson je ode dneška řazen do mé druhé alternativní TOP desítky herců. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si na ten nápad zakomponovat kreslený svět králíků s reálným na chvíli zvykat. Domhnall Gleeson a Rose Byrne jsou ale naprosto boží dvojka a s těmi králíky to nakonec naprosto suprově šlapalo. Správný rodinný film, na kterém sice vidítě nálepku USA, ale ve skutečnosti se odehrává na anglickém venkově, který z filmu dělá opravdu zábavnou událost. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Peter Rabbit příjemně překvapil. Na nic si nehraje, divákům představuje spoustu promyšlených vtípků a neustále trvající naivitu zvířat, což však není na škodu. A i lidská populace ve filmu vcelku hvězdila. Je to taková light rodinná komedie. A účel splnila. Lehký úsměv po celou dobu s občasným chechtnutím u silných scén od začátku až do konce. Určitě doporučuji lidem, kteří se chtějí kouknout na něco odlehčeného a milého. Mmj počítačové triky jsou tu naprosto úžasné. Vše vypadá téměř reálně. Vcelku jsem zíral :-) Občas se nehodila hudba (příliš mnoho známých songů), ale to je tak jediné, co bych tomu vytkl :-) Wabbit? 80 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt hodne prijemny prekvapeni, ze se budu az takhle bavit jsem necekal. Co si budem povidat, predloha je extremne jednoducha, je to v podstate spis par stranek nez knizka textu pro deti, takze vykresat z toho nejakej zasadnejsi pribeh se fakt neda. Tvurci se nastesti o nic takovyho nepokousi a je to tak vlastne takovej mix mezi Sam doma a Fantasticky pan Lisak, kde nejde o nic jinyho, nez "bitky" mezi majitelem domu a zviratama v cele s kralikama a logicky Petrem. No a nastesti je to cely natoceny neuveritelne svizne, moderne a rozhodne se vzajemny naschvaly neomezujou jen na hrabe na zemi, takze dojde i na zasahy elektrinou a podobne. Navic ma film fakt skvelej, sviznej soundtrack, ktery nektery sceny posouva jeste o uroven vys. Animace zvirat je taky na slusny urovni a herci jsou sympataci. Ke konci, kdyz uz se schyluje k velky usmirovacce a ja se zacinal modlit, aby to tvurci totalne nezmrsili, se tomu nastesti naprosto elegantne vyhnou a mame tu tak skoro neprerusovanou, vtipnou, 90 minutovou jizdu. Takze za me maximalni spokojenost. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2018 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama