Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (205)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Buďme upřímní a objektivní, ti králíci v kabátcích jsou prostě boží. Sice je to kýč jak prase (taky v kabátku), ale i tak jsou prostě boží. Malířka Bea je milá a krásná a plně chápe dokonalost svých králičích sousedů, její lidský soused je pravý anglický gentleman, který dokonalost králíků teprve musí pochopit. A ti králíci jsou prostě boží. Nebo, jak zněl nejsofistikovanější komentář k filmu: "Hop, hop." ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Rose Byrne je mi nesympatická a Domnhalla Gleesona mám rada, takže boli chvíle, keď som jeho ľutovala, ju považovala za kravu a králiky by som najradšej nakopala do prdelí. Ale rozprávka bola milá, animácia krásna a všetko ako má byť. Hoci som to pôvodne pustila kvôli dcérke, tá je na to ešte malá a film som nakoniec pozerala ja :-) ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

I keď to bude zjavne nepodporovaný názor, tento druh šikany od zvierat je mi odporný. Celé je to položené na podstate, že aj divoká zver musí niekde papať, čo je jasné. Ale keď vám raz kuna zožerie všetky sliepky, čo doma chováte na vajíčka, nepôjdete ju pohladiť, pozdraviť a učiniť šťastnejšou. Jednoduchá myšlienka. Je to rovnaký princíp ako Oggy a šváby, ktoré som v detstve milovala. Čím som staršia, tým viac ma dokáže vyprovokovať obyčajných 5 minút. Vlastne za mňa jediná dobrá scéna bola tá, kde mali hlavnú rolu výbušniny, a ja som tajne dúfala, že aspoň jeden z tých malých, chlpatých panghartov skape. Ale predsa, je to pre deti. Film by mi bol ale odporný aj keby to nebolo človek verzus zviera, ale napríklad človek verzus človek. Pochvalu dávam jedine za rodinu McGregorových, aj keď mi ich bolo úprimne skôr ľúto. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dětské a přitom překvapivě vtipné i pro dospělé. Potěšilo mě, že hlavní hrdina byl karikaturou jen ze začátku a hned po setkání s dívkou se bez nějakého velkého problému ukázalo, že je to v podstatě fajn kluk. Králíčci jsou na pohled roztomilí, ale vztahy mezi nimi nejsou jen růžové a pod vedením Petera dokážou být hodně potměšilí. Přiznávám, že víc než jim jsem však fandila starému i novému pánovi McGreggorovi. Oni si přece tu zeleninu vypěstovali a králíci jim ji sprostě kradou! Animace ujde a i těch otravných popěvků je v ní poskrovnu, a naštěstí ty pějící ptáky skoro vždy hned někdo sestřelí. Takže nejsem jediná, kdo povinné zpěvy v animácích považuje většinou za zlo. SHRNUTÍ: Když zdědíš zahradu, bandu ušatých zlodějů a jednu hezkou sousedku. ()

Havenohome 

všechny recenze uživatele

No. Je to blbosť. S predlohou to nemá nič spoločné. Hlavný hrdina nemá žiadny charakter, scenár je otrasný. Oproti Paddingtonovi je to totálny odvar. Pokúsili sa posunúť jednoduchú citlivú ilustrovanú vec určenú primárne pre malé deti do gross out komédie pre teenagerov. Je to fakt trápne. Nefunguje to. Všetky tie rádobyvtipné scény alá Vlk z Wallstreet, či Great Gatsby. Žiadna skutočná zábava sa nekoná. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)

Reklama

Reklama