Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (259)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zábavný scífko, který bylo dokonce víc hororem, než jsem čekal. Jen bych čekal trošku víc kreativity v tom posmrtným životě. Zrovna od toho jsem si dost sliboval, že to vysloveně přeženou. V tu chvíli se to ale překlenulo v duchařinu, kterou jsem ani nevěděl, jak si vysvětlit. Samozřejmě v průběhu se to začalo objasňovat víc, ale tím to i dost ztrácelo dech. Všechno se až moc jednoduše dařilo řešit, prostě tomu chybělo víc umírání, řeknu to na rovinu. Kino distribuci by si zasloužilo spousta jinejch filmů. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, na které bych nešel kdyby nebylo žádosti drahé polovičky. Nicméně oproti mým nízkým očekáváním šlo o docela dobrý průměr. Jednoduše řečeno stará nepříliš známá klasika v novém hávu, která si v první polovině hraje na nějaký filozofický horor s odhalením, které ale nepřijde a spíše se zvrtne v souboj o život. Nic lepšího v tom nehledejte. Obsahuje to několik hororových scén, lekaček, ale příběhově nic převratného. Jeden z těch filmů, který stojí za zhlédnutí, ale již ne za připomenutí. A proto toto průměrné hodnocení. Jo a herci byli nakonec fajn. 65% ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě moc překvapil, už podle traileru mě zaujal. Líbilo se mi hlavně téma celého filmu. Překvapila mě také druhá část filmu, která měla spíše hororový nádech a byla nabita plno lekaček. Jednou jsem se fakt lekla, až jsem zařvala nahlas. Líbilo se mi jak bylo zpracované pojetí řešení filmu to, že každy musí odpustit nejprve sám sobě. Hudba byla super a herecké obsazení bylo sympatické. Věřím, že to pro někoho není šálek kávy, ale mně se to moc líbilo. Doporučuji. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Strasne slabe, uz jednotka bola klasika, na ktoru nedam dopustit, ale dvojka je des bes. Hlavne Ellen Page je tu protivna a vadi, Diego mesiac tiez nic nepredviedol, este som tu videl Kiefera Sutherlanda, ktory hral uz v jednicke - tu ale jak pozeram hral zas uplne istu posatvu - no ja som jeho ucast jaxi nepochopil : 30 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Všechno, co bylo potřeba vidět a vědět, už bylo v originále a pokud si ho pamatujete, je celkem zbytečné dívat se na remake. Je to takřka to samé, jen se tu z pochopitelných důvodů nesešla tak luxusní sestava, jako v původním snímku a film má samozřejmě modernější obleček, ale tím rozdíly končí. Netvrdím, že v té duchařské části se pár slušných momentů nenašlo, byť by neškodilo pohrát si s atmosférou a i když herci zdaleka nedosahovali kvalit Bacona a spol., byl jejich projev docela slušný, ale i přesto a některá další pozitiva si člověk stejně na konci musí položit otázku, proč to Oplev vlastně točil. 55% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Postava Jamieho (James Norton) hovorí: „Dnes je dobrý deň na smrť.“ V origináli Kevin Bacon hovorí „hokahay“, čo je indiánske slovo, ktoré znamená, že dnes je dobrý deň na smrť. (Arsenal83)
  • Vo svojich memoároch Pageboy, Page opísala nebezpečné a toxické pracovné prostredie na natáčaní. Ako uviedla, na pľaci bol prítomný rasizmus voči Clemons a "queerfóbia" voči nej od nemenovaného šéfa produkcie. (Arsenal83)
  • Po resuscitaci Sophie (Kiers Clemons) ji Ray (Diego Luna) nese, aby urychlil útěk před úklidovou četou. V jedné scéně je Sophiina hlava na levém rameni Raye, ve druhé scéně je na pravém rameni. (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama