Reklama

Reklama

Loganovi parťáci

  • USA Logan Lucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (375)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zábavná Soderberghova variace na ohraná klišé zlodějských filmů aneb Vidláci v akci. Nejzábavnější byl Craigův expert na výbušniny Joe Bang, ale ani Tatum s Driverem za ním moc nezaostávali. Dobře napsané postavy se srozumitelnými motivacemi vyplývajícími z jejich sociálního postavení jsou dobrým základem, přidanou hodnotou je režisér, který má pro látku cit (a rozhodně se na rozdíl od českého distributora nesnažil o další Dannyho parťáky). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitém úvodu, kdy jsem lamentoval nad tím, jakou sračkou jsem si opět zaneřádil disk, se film přeci jen roztočil do příjemných otáček. Od plánování vidlácké loupeže se nejenže na snímek dá dívat, ale on dokáže i bavit. Celým snímkem se nese příjemná jižanská atmosféra, příjemná jižanská hudba a příjemná jižanská retardace. Dokonce zafungovalo i několik vtipných momentů, a to právě díky jižanské retardaci. Docela mě překvapují hlavní jména, která jsou s tímto filmem spojená. Úplně bych je tu nečekal. Lepší tři kousky. Příjemná odlehčená a vtipná oddechovka. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Kdo by se dneska díval na navoněné mistry zlodějského řemesla v dobře padnoucím obleku... It's a white trash world. Soderbergh je zpátky s dalším žánrovým zkratem, který není ani trochu blunt, byť se tak na první pohled tváří. Manicky vystavěná, úmyslně podvratná, úsporně výsměšná indie mutace žánru heist, která možná ztrácí tam, kde člověk čeká největší atrakci (loupež), ale bohatě to vynahradí tam, kde třeba Dannyho parťáci byli naprosto bezmocní - v sociální rovině. S Loganovic partou jde totiž soucítit v těch nejobyčejnějších věcech. Když z úst odporně zmalovaného dítěte zazní odrhovačka Johna Denvera, je to nečekaně nejvíc. Óda na loserství, film pošklebující se pompéznímu americkému pozlátku, ale stejnou měrou citlivý k postavám z periferie... není to úplně hladká jízda, ale je to něco, co si člověk může snadno zamilovat. Steven vrací důstojnost vidlákům. Nejen proto je dobře, že se vrátil na plátno. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29miliónovTržby USA $27,780,977Tržby Celosvetovo $45,139,472Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Bez skropulí tu máme Dannyho "zlodejskú" jedenástku po 4-krát! V podstate sa len Soderbergh vrátil k tomu čo mu sedí najviac a čo asi má rád. Vychtračelí príbeh plný známych tvári, heftov, blafov. Snaží sa ale už moc čím nemá prekvapiť. Katie Holmes je troška s tou kostnatou tvárou ako strašiak, sakra to tak zostarla. /60%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešil ma ansámbel kvalitných hercov, ktorý nemali problém začleniť sa do natáčania buranskej komédie, kde je vidiecka časť Ameriky brutálne dehonestovaná svojou blbosťou, ale zároveň glorifikovaná za svoje vynaliezavé schopnosti. Nie každý Hillbilly je skrátka demento a má rad dobytok zo zadnej strany. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických štátoch Georgia a Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Natáčení probíhalo 35 dnů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama