Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V osemdesiatých rokoch minulého storočia sa v USA natočilo hodne sci-fi snímkou. Vesmírne, mimozemské monštrá na nás útočili z každej strany. Väčšinou sa snažili ovládnuť našu matičku Zem alebo proste len ukojiť svoju túžbu po krvi. Pamätám si len dva prípady, kedy ku nám, na našu Modrú planétu, zavítali s priateľskými úmyslami. Najskôr to bol stratený E.T. a v druhom prípade zasa nenápadní návštevníci zo súhvezdia Antares, ktorí prišli zachrániť svojich vlastných druhov, čo uviazli na Zemi. Popri tom taktiež pomôžu partii dôchodcov nadobudnúť dávno stratenú mladosť. Pohodový sci-fi film. **** ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Je to podivné, sám se tomu divím. Film jsem viděl dnes v noci opět po letech a působil na mne stejně jako dřív. Samozřejmě odpadlo kouzlo neviděného, ale zápletka o důchodcích a o ,,nich'' byla stáje hřejivě dojemná a vtipná. Holt osmdesátky holdovaly ufounům a mezi haldou braku se točily i hezké rodinné sci-fi komedie. Zámotek mezi ně rozhodně patří ! Outfit hrdinů sice mírně pozamenal čas a móda roku 85, ale přenesete-li se přes to a vpijete-li se do příběhu, bude se vám příběh důchodců líbit ! * * * * ()

Reklama

DR.SZ 

všechny recenze uživatele

Snímek shledávám velice příjemným nejen díky úžasnému námětu a obstojným hereckým výkonům, ale i kvůli něžnosti a celkovému provedení! Mimozemšťané jsou zde snad poprvé ukázáni v dobrém světle a ani to není na škodu. Ovšem tenhle film nelze přímo pojmenovat sci-fi komedií, ba rodinným filmem pro starší s nevýrazným černým humorem a sci-fi prvky. Vše probíhalo hladce, ovšem tvůrci i rěžienarazili na konec. Místo toho, aby si důchodci uvědomili hodnoty života a odmítli let do vesmíru, odjeli tam žít klidně navěky! Bohužel, i když to byla krásná podívaná, zůstává mé hodnocení u 75%! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Prostě krásný film, kterých vznikalo (nejen) v žánru sci-fi v osmdesátých letech jako máku. Vždy se nějak podařilo skloubit rodinnou atmosféru, komedii, napívaný děj (tady hlavně ve finále), úžasné efekty a trochu toho dojemna. A tady to platí stoprocentně - film, který ukázal důchodce, kteří jsou plní energie a mnohem akčnější než někteří mladí lidi. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, kdyz jsem film videl poprve asi v roce 1993, tenkrat se mi snad i docela libil. Dnes po tolika letech, no popravde sem se musel smat jak je film stupidni. Parta nesympatickych duchodcu, ktery po koupeli v zazracnem bazenu dostavaji jeden za druhym chut na sex s 90 ti letyma babama, jenom ta predstava ve me evokovala si k televizi prinyst kybl kam hodim tyc. Mahoni s tema jeho uplyma sortkama, to byla take opravdu "skvela" podivana. A to ze tu nekteri vyzdvihuji na tu dobu opravdu skvele triky? Prosim vas, podivejte se na mnohem starsi filmy, Vetrelec, Vec, apod, a pak tu piste neco o vybornych tricich. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objeví bratr, matka a otec Rona Howarda. (HellFire)
  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)
  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama