Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (210)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $40,891,591Tržby Celosvetovo $227,331,938Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,624,521Tržby za predaj DVD v USA $1,575,699║ Na pokračovanie to je stále dobrá rodinná zábava, aj keď z väzenskej cely )) Fórky dostanú. /70%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Upřímně, ten medvěd je tak neskutečně roztomilej, že kdykoliv se objeví, tak se na film tak krásně a pohodově dívá. Za mě je to ten typ ideálního rodinného filmu, který děti potěší roztomilostí a rodiče nemá šanci urazit a naopak je častokrát rozesměje. Jediné slabší chvilky má film pouze ve chvílích, kdy se zaměřuje na lidské herce, kteří Paddingtonovi nedokážou konkurovat a přestože je film plný výborných herců, jejich eskapády, nejsou moc zajímavé. Paddington ale vše zachraňuje a je to jedna z nejsympatičtějších postav v dějinách filmu. ()

Reklama

consuela1 

všechny recenze uživatele

Advent dva roky za sebou přinesl mimořádné filmové zážitky- po loňském Andělu Páně2 přichází podruhé také peruánský medvídek. Tentokrát přináší návod jak zlomit srdce ostřílených kriminálníků (pomerančovou marmeládou), jak vytvořit prototyp hvězdy (obsadit Hugha Granta), jak udržet smích v kině (skvělým britským humorem suchým jako Pinot Gris), jak přinést nejkrásnější dárek tetě Lucy (milovat ji) a jak obdarovat, kromě tety, také diváky. Díky, Paddingtone, za báječný dárek! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Pomerančovou marmeládu milující méďa je pořád stejně líbezný, postavu ústředního zločince převzal okouzlující a charismatický Hugh Grant (to jméno jsem mu zkomolila asi třikrát, než jsem to napsala správně) a díky obojímu se mi druhý díl líbil o fous víc než první. Jen je mi záhadou, jak to, že všichni kriminálníci uměli v kuchyni vytvořit jen nějaký dezert či sladké jídlo. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála pokračování, které se nejen, že zvládá vyrovnat svému předchůdci, ono ho i v mnoha ohledech překonává. Druhé dobrodružství s chlupatým sympaťákem z Peru je neskutečně pozitivní dávka optimismu a dobré nálady do žil, která zvláště v předvánočním čase dělá divy. Skvělé obsazení a sebejistější zpracování jsou tu jako příjemný bonus. Tohle si zkrátka užije celá rodina. [85%] ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Film mal ísť do distribúcie na území Spojených Štátov pod hlavičkou Weinstein Company a Dimension Films, ale po obvineniach zo sexuálneho zneužívania proti zakladateľovi Harveyho Weinsteina, sa spoločnosti Heyday Films a StudioCanal začali obzerať po ďalšom americkom distribútorovi. Verili, že film pre deti by nemal byť spojený s Weinsteinovým škandálom. (Scraffy)
  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama