Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Jsou tu prázdniny. Slunce venku svítí, ptáčci na hlad a vedro umírají a děti si zlomeninami kazí volno. A co jsem udělal já? Víte, má mysl není zas tak moc plna úplně debilních nápadů, které by bylo hodno realizovat v tyto dny, a tak jsem si zašel pro inspiraci k tomuto filmu. A nestačil jsem se divit... tato již téměř kultovní klasika o nefalšované bandě nefalšovaných kreténů v jejich prvním celovečeráků je zkrátka urážlivá, sprostá, vulgární, fekální a zábavná. Jejich skeče dokáží jak rozesmát, tak donutit žaludeční svěrače k jejich aktivitě a jídlo, které jste si připravili jako občerstvení, lehce donutit opět spatřit světlo světa. A přiznám se, že takové to skeče jsem párkrát přeskočil, protože... protože to bylo prostě nechutný! Ale zároveň to byla sranda.... neskutečná ujeťárna! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vyloženě věc vkusu. Chápu lidi, kteří dávaj odpad i lidi, kteří dávaj 5 hvězdiček. Prostě tohle je totální úlet, který je místama humorný a místama i dost nechutný. Záleží, kdo má kde jakou hranici. Já ji mám někde uprostřed, takže jsem se i párkrát slušně zasmál. Ale ti chlapi sou fakt kokoti na entou :-D ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda psychopatov v prvom filmu Jackass. najslabší s trilógie pretože tie ostatné časti sú ešte viac skazené a masochistické. Avšak je to debut ako hrom a patrí do topky mojich najobľúbenejších filmov. Film srší originálnymi nápadmi najviac som sa pobavil nad trúbením pri golfu situácia tam musela byť drsná. Som za každú srandu , ale od tejto partie by som asi pozvánku na natáčanie odmietol . ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevedel jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu dobra sranda a par vybornejch napadu, ale na druhou stranu, se mi chtelo skoro celej film blejt. Ono to vlasne neni film, jen spousta ruznejch scenek, spojenech do 90 minut. Jednou se vysere v obchode, podruhy lize pochcanej snih. Puvodne jsem chtel dat 3* - prumer, ale na tomhle nic prumernyho neni, protoze tohle se tak vymyka ostatnim vecem, ze tomu proste musim dat vic. Pokud na to ale budete koukat, pripravte si kybl... ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama