Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Ne vše bylo tak vtipné jak mělo být, hlavně ten věčnej striptér, ale někdy se fakt zadařilo. Je třeba je ocenit za odvahu s jakou šli do sebedestruktivních kousků. Čtyři hvězdy dám ale hlavně za kreaci, kdy Knoxville v převleku za starce s naprosto všedním a poklidným výrazem degenerativní samozřejmosti, jde krást věci do krámku. Pánové to bylo neskutečně dobré. 70% ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Misty VELICE hruby - rezeni papirem - z toho se mi vazne zvedl kufr - ale jinak docela zabavne eskapady profesionalnich kaskaderu, kteri jsou stejne jako ja pro kazdou blbost. Jsou tam slabsi scenky i velmi povedene - stejne jako v originalni televizi. Ale verim, ze to neni pro kazdeho popkornoveho divaka ;]] ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bolesť očisťuje. Túto bandu masochistických kreténov však nezbaví ich úchylných nápadov. Celý čas som si dookola opakoval: "Pane Bože, to sú ale totálni americkí vypatlanci!" Napriek tomu som sa rehotal z plných pľúc - asi hlavne z úžasu, ako niekto môže byť taký debil. Vedie šňupanie wasabi a rezanie papierom. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Chris Raab: - "Jsem Raab Himself a jsem totálně dementní idiot." & Bam Margera: - "Když už nemusíme cenzurovat nadávky, tak slibuji, že donutím moji matku do konce tohoto filmu říct slovo 'šukat'." & Steve-O: - "Takže, dnes jsem se rozhodl, že si trochu zašňupu wasabi." ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama