Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Chen 

všechny recenze uživatele

Ústřední grupa recykluje, ale recykluje ve jménu nostalgie. A obvykle to funguje. Pořád je to hlavně o tom, že se sejde parta lidí bez pudu sebezáchovy a provádějí věci, které když člověk sleduje bolí ho určité části těla. Humor je přízemní, "buranský", ovšem někdy je prostě vhodná doba na to nesnažit se za každou cenu tvářit jako kultivovaný intelektuál, ale přiznat si, že se člověk prostě musí smát podobným ptákovinám. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Jackass asi od svojich 15-tich, no a po poslednom filme Jackass 3.5 som sa už definitívne rozlúčila s touto sériou. Avšak nové Jackass forever ma príjemne prekvapilo. Vždy ma vedel tento humor dostať do kolien, tak myslela som si, že z toho vyrastiem, ale nie nevyrástla som, stále ma to baví. Majú chlapci môj obdiv, vždy vedia vymyslieť spôsob ako sa vtipne prizabiť. Riadia sa heslom “If you're gonna be dumb, you gotta be tough”. Účinkuje tu ako vždy stará dobrá zostavička, aj keď už trochu prešedivelá, na čele s Johnnym Knoxwillom. Vidieť opäť Johnnyho v tých jeho aviatoroch a tričku Ramones, ktorý sa rozhodne skočiť oproti býkovi (aj keď ho to bude stáť zlomené rebro, zápästie a otras mozgu), no kto by ho nemiloval. 😁👌 ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Začátkem roku překvapivě vyšel novej a zároveň i poslední díl filmu Jackass s naší naší známou, ale výrazně prošedivělou partou. Tyhle mamrdi se pro naše pobavení opět vrací s další dávkou kreténský zábavy ve formě kopanců do koulí, vystřelů z děl, dráždění vyšinutejch bejků a další nebezpečný zvěře . Trochu jsem měl obavy, že s věkem hoši trochu poleví, ale naštěstí jsem se mýlil a nakonec vyváděj stejný kraviny jako zamlada. Jestli jste viděli předchozí tři filmy, tak víte do čeho jdete. Novinkou jsou v tomhle filmu i tři nováčci, ale žádnej z nich nejde s kaskadérskejma kouskama do takovejch extrémů jak originální parta. No i když Poopies se přiblížil asi nejvíc. A samozřejmě největší masochista je opět Steve-O. Mezi moje nejbolíbenější kousky patří našlapaný intro ve stylu starejch monster filmu, svačinka pro supa, překážková dráha, testování suspenzorů a i když nechci odhalovat všechny kousky, tak prozradim, že v mym nejoblíbenějším figuruje Earhon připoutanej k židli s lososem v klíně. Celkově tenhle film pořád nepřekonalo můj nejoblíbenější díl Jackass 3.5, ale já se u tohohle posledního rozloučení v jednom kuse smál a to je asi to jediný na čem záleží. V dnešní depresivní době jsme tenhle snímek potřebovali asi víc než kdy jindy. Jako rozloučení to fakt rozhodně za to. Pro fanoušky Jackass je tohle samozřejmě povinnost, takže tomu dávám tak 7/10 a vy ostatní co jste ještě neměli možnost film vidět v kině, mrkněte na něj aspoň na NETFLIXU. A nezapomeňte skouknout i rozšířenou verzi 4.5 což je vlastně hodina a půl nového materiálu, kterej vám byl trochu nastíněnej v závěrečných titulích Jackass Forever. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je fajn sa po tak dlhom čase vrátiť k tejto partičke. Niektorí chýbajú, iní boli nahradení. V zásade ale baví hlavne stará parta. Nie nováčikovia. Jackass je ale drsnejší. Kopec krát som mal problém udržať oči na obrazovke. Cup test rozhodne najhoršia vec v celom filme. Ehren McGhehey je pán. A mal asi zo všetkých najväčšiu smolu. Úvod s Peniszzilou potešil. V zásade presne to, čo jeden od toho očakáva. Vracanie, prdenie, zatváranie očí a neustály smiech. Fajn rozlúčka ( ak to teda rozlúčka je). ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Zaručeně nejlepší díl z celé série. Jackass Forever je prostě solidní nálož extrémně pitomý zábavy pro extrémně pitomý lidi. Celé to však působí pěkně svěže a dobře, což je sakra fajn. Celá Jackass partička je už o mnoho starší, ovšem to je rozhodně nezastavuje v dělání dalších hovadin. A jelikož jsem člověk s ne moc vytříbeným smyslem pro humor, byl tohle pro mě ideální komediální prožitek. I přesto, že mě dost štvala ta Bam Margera kauza, naštěstí jsem to přes můj menší odpor vůči němu jakožto osobě nakonec přežil, i přesto, že mi taky chyběl, o tom žádná. Film je však plný skvělých záležitostí, přičemž netroufám si ani popravdě říct, který z nich byla nejméně šílená či dobrá. Celé je to také rozhodně podle mého názoru ještě o mnoho lepší než třetí díl, který bohužel v některých věcech zůstal pozadu a zdaleka nebyl tak dobrý jako tohle. Pokud jste tedy i vy přišli na chuť Jackass filmům, myslím, že se jedná o záležitost, která opravdu stojí za zhlédnutí. 5/5 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Protože většina filmu Jackass Forever byla natočena během pandemie covid-19, všichni členové herců a štábu museli být testováni na covid-19 každý den natáčení. To zvýšilo rozpočet o více než 1 milion amerických dolarů. (KGBelik)
  • Scéna, kde Johnny Knoxville (jako Irving Zisman) sedí na invalidním vozíku na autobusové zastávce, zatímco jeho svetr hoří, byla uvedena v upoutávkách, ale do filmu se nedostala. (KGBelik)
  • Během scénky, kdy členové Jackass terorizují své kolegy v místnosti bez světla, si můžeme všimnout Chrise Pontiuse, který si vkládá přirození mezi stehna a parafrázuje tak postavu Jamese Gumba alias Buffalo Billa – sériového vraha z thrilleru Mlčení jehňátek (1991), jehož ztvárnil americký herec Ted Levine. (J.Lajner)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama