Reklama

Reklama

American Horror Story - Murder House

(série)
Trailer 2
USA, 2011, 8 h 40 min (Minutáž: 39–52 min)

Hrají:

Dylan McDermott, Connie Britton, Jessica Lange, Taissa Farmiga, Evan Peters, Frances Conroy, Alexandra Breckenridge, Jamie Brewer, Denis O'Hare (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Rozmanité hrôzostrašné príbehy nás zavedú na doteraz nepoznané, tajomné či zakázané miesta a predstavia nám svojich výnimočných hrdinov. Navštívime strašidelný dom, ústav pre duševne chorých ale aj školu pre čarodejnice a iné desivé miesta.
Nový hororový seriál od Ryana Murphyho a Brada Falchuka, tvorcov fenomenálneho seriálu Glee, získal v roku 2013 prestížnu cenu Zlatý glóbus v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe televízneho seriálu (Jessica Langeová) a celkovo získal 14 cien a 53 nominácií. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Kluciarka

Kluciarka (hodnocení, recenze)

Nevíte zda se někde dají sehnat fotky a videa z natáčení 3.řady,nebo si to štáb střeží a pouští až po premiéře ?

na příspěvěk reagoval Dlee

Mart2n

Mart2n (hodnocení, recenze)

Spoiler: Pokud je 10 epizod o někom seriál a pak najednou celou linku utnou naprostou banalitou, (nacisti a ďábel) tak je to divný. Trochu to působilo, že sám autor neví, jak ukončit, co tak úžasně rozjel (podobně jako scénárista Lostu nebo Promethea) Btw. Jen jsem reagoval na příspěvek, že bylo vysvětleno všechno.

Yoda sama

Yoda sama (hodnocení, recenze)

Tak myslím, že nevysvetlili líniu s mimozemšťanmi, pretože príbeh sledujeme očami hlavných postáv tak, že oni postupne odhaľujú to isté tajomstvo, a keď sa nedostane odpovede im, prečo by sme si mali zaslúžiť odpovede aj my? Naviac, ani v reálnom živote nevieme prečo unášajú (pokiaľ unášajú) ľudí a ani nebudeme lebo sa skorej vybombardujeme navzájom než by sme sa mali pridať a poznať niečo vyššie než sme my...

 (hodnocení, recenze)

LokiZombie , Yoda sama

To je sice fakt, ale zrovna ti emzáci na celou dobu působili dost divně.... a moc se tam podle mě nehodili (jako kdyby v tom prostě museli mít úplně všechno) spíš bych ty mimozemšťany viděl třeba jako příběhovou niť táhnoucí se několika sériemi (i ten ďáběl by tak šel)

na příspěvěk reagoval Yoda sama

Mart2n

Mart2n (hodnocení, recenze)

Podle mě nebylo vysvětleno skoro nic. Spoiler: Co byl ten ďábel zač? Co ty emzáci? Podrobnosti o náckovi a jeho výzkumu? Vymyslela si to všechno Lana? (jak už někdo psal v diskuzi, na mě ten konec taky tak působil) Náhle odstřihnutí několika hlavních postav takřka bez boje a pointy (opravdu by se ďábel vzdal tak lehce?). Perfektní seriál s atmosférou, ale mnoho věcí tak trochu na efekt bez pointy.

 (hodnocení, recenze)

Dotaz: sem blbý, že jsem to nepobral nebo ty (spoiler) emzáky nevysvětli? proč je unášeli a cpali jim.... do nich děcka? stejně nevysvětlili ani podstatu toho domu v jedničce -1.sérii..... škoda, ale jinak po 2.sérii zvednám hodnocení na 5*!

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Niles

O čarodějnicích z New Orleans napsala pár knih Anne Rice, jsem zvědavá, jestli to s tím bude mít něco společného.

na příspěvěk reagoval Asmodin

Niles

Niles (hodnocení, recenze)

American Horror Story: Coven – tretia séria bude už oficiálne o čarodejniciach a natáčať sa bude v New Orleans. Teším sa. :)

na příspěvěk reagoval Beckett51, Larushka

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Tak to já jsem rád, že tu není druhá řada zvlášť.. Vždyť existujou i seriály, kde je každý díl o něčem jiném, s jinými herci.. 

 

Jinak druhá řada výborná, především Jessica, je fakt skvělá. A já bych zase chtěl, aby Lily Rabe hrála pořádnou mrchu, když byla posedlá, byla úžasná, lepší, než puťka Mary Eunice :D

Uživatel Linkyc smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

05.10.2013

Samozřejmě, ne doslova, i když by to byl asi zábavný crossover. Poté, co si Kick-Ass 2 v kinech nevydělalo ani na produkční náklady, je tahle série asi nadobro ukončená. Aaron Taylor-Johnson ale… (více)

X-Men versus Avengers: Ta postava je naše!

X-Men versus Avengers: Ta postava je naše!

26.05.2013

Většina z vás zřejmě o nějakém Quicksilverovi nikdy neslyšela. Komiksoví fanoušci jsou ale doma. Quicksilver alias Pietro Maximoff je Magnetův syn a Magneta určitě znáte. Jak už jméno naznačuje, je… (více)

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama