Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

Napp 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o téhle řadě mám myslet. Pravděpodobně pro mě znamenala zatím největší zklamání. Co se týče hereckých výkonů, tak ty bych byl ochoten ještě překousnout - většina z nich byla i fenomenální, ale dějově jsem se nedokázal ztotožnit ani s jednou postavou. A to ani nemluvím o krvavých a sexuálních scénách, které už ani tolik nešokovaly, ale spíše překypovaly trapností. Finálová epizoda mě na jedné straně dokázala nadchnout, ale zároveň mi přišla dost slabá. Je to škoda, dost jsem od tohohle tématu očekával. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se dalo očekávat, hodně se hraje na efekt. Je to stylové, obsazení je skvělé, ale zatím velmi výrazně vítězí forma nad obsahem. Nějak se nám zapomnělo na to, že by byl potřeba i zajímavější příběh. Krvavé sexuální orgie holt někdy nestačí. Podrobněji tady ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Gaga dycky vypadala trochu jak Marylin Manson, ale spolu s plešatou Liz (Denis O'Hare) jsou to vzhledově nejujetější postavy. Hraje si to na strašnou nahotu, ale nikdy tam nic není vidět - třeba Lady Gaga nikdy neukáže ani bradavky (má je vůbec?), i když po tom zas nějak netoužím. Jinak si s náma ale scénáristi zase třou prdel a až si ji vytřou, budeme uplně vytření, dosucha jak vybělenej anál. Nedomyšlené koncepty, nedomyšlené závěry, nedomyšlené zápletky, nedomyšlené. Prostě to má stejně blby nápady, je to překombinovany, je tam moc dějovejch linek, takže se to stává nepřehledné a hlavně: nesmyslné!!! A to tomu nemůžu odpustit. Je dobry, že tam je hodně krve, ale ani krev a vraždy nejsou zajímavé, když je nudnej děj. Připadlo mi to, že už se tam ty mrtvoly hromaděj jenom tak, aby se neřeklo, že v nějakém díle žádná nebyla. A nemůže se to rozhodnout, jestli to má být víc o upírech nebo o tajuplném vyvražďovacím hotelu s hmotejma duchama. Jinak opět je to plné herců z předchozích sérií a opět to nevnímám u víc než dobré poloviny z nich jako dobrej nápad. Navíc oni použili herce na dvě různé postavy i jen v této sérii (feťačka/médium Sarah Paulson, model/herec Finn Wittrock). Celkově Hotel zapadá do průměru americkejch hororovejch storí, ale samotná americká hororová storíe je podprůměrná, takže tohle si u mě moc dobře nevede. PS: žádnou hororovou atmosféru to nemá, jenom vyvražďovací. Nůdá. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"How do you know all that? I googled you. That sounds obscene!" Po prvním dílu jsem myslel, že už dál pokračovat nebudu, protože mě naprosto znechutil. Tolik nechutností, co bylo v prvním díle, nebylo ve všech zbylých dohromady. Takže jsem byl rád, že se to nevyvíjelo tímto směrem. Bohužel ale většina dílu mě tu nudila a nedokázaly si úplně upoutat mojí pozornost. Nejlepší postavy tu jsou Liz Taylor, Mr. March, Ms Evers, Sally a ke konci Iris, jinak zbytek postav jsem nesnášel. Lady Gaga mě tu překvapila, i když ne pořád se mi její výkon zamlouval. V prvním díle se mi dost líbila, pak šel její výkon strmě dolu a asi od pátého dílu se pomalu zlepšoval, ale zase ne do takové výše, aby za něj musela dostat Zlatý Glóbus. Finále mě zklamalo a vůbec mi nepřišlo jako finále. Nejvíc jsem očekával pomstu Covenu, ale ta jaksi bohužel nenastala. 55% - 5. nejlepší série ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery !! Opět nemůžu jinak než 5*. Čekala jsem na novou sérii a dostala jsem víc než jsem chtěla.. Ačkoliv je výjimečně jen 12 dílů (why?) tak skvělé. Zakončení zvláštní ale líbilo se mi, uzavřely se děje všech osob jen jsem čekala trošku větší rozvinutí co se týče Hraběnky. Prvních pár dílů jsem si říkala, že je to opravdu jen erotika v potocích krve :D) ale časem mě to uhranulo víc než poslední dvě série. Když jsem se dočetla, že v sérii nebude Jessica Lange a nahradí ji Gaga tak má reakce byla že co? Gaga? Ta zpěvačka s divnými hadry? ...Překvapila, byla dokonalá a doufám že bude i v dalších sériích i když nevím jestli ji tak dobře nesedla jen tahle role (to jí opravdu bylo šité na míru, nemusela skoro hrát.), ten Golden Globe si zasloužila! ... Jinak co se týče úvodního intra tak perfektní, ne děsivé ale pěkné. Hudba opět dokonalá, efekty taktéž, hlavně se mi líbil drápek Gagy :)). Spousta scének mi opět uvízla v hlavě hlavně Sally - internet, Queenie v hotelu, smrt Liz, všechny scénky s Gagou které jsem si fakt plně užívala, Holden a ten jeho roztomilý kukuč, hlas P. Marche, Devil's Night. . Oblíbené postavy: Hraběnka, Sally, Holden, James Patrick March, Aileen Wuornsová. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Koberec v hotelové hale má podobný vzhled a barvu jako koberec na chodbách hotelu Overlook – fiktivního hotelu z filmu Osvícení (1980). (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)
  • Činy sériového vraha, ktorý vraždí podľa kresťanského Desatora, sú inšpirované filmom Sedem (1995), v ktorom vrah vraždil podľa siedmych smrteľných hriechov. (BlackTom)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama