Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Heather Hach, Leslie Dixon .. Skvělé!! Až se divím, že to vyprodukoval Hollywood - jedna z nejlepších teenager/rodinných komedií za posledních pár let. Zábavný scénář a výborné obsazení, hlavně krásná Lindsay a Jamie. Mean Girl tomuto komediálnímu dílku nesahají ani po kolena. Dlouho jsem se tak nenasmál.. 91%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepovedlo se to. Tahle komedie je děsně povrchně natočená a je opravdu infantilní, a to jsem si myslel, že Mark Waters z toho něco vyždíme, ale nestalo se. Nesmál jsem se, ale přál jsem si, aby to už skončilo, a já to měl za sebou. Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis nemůžou za to, že tahle komedie je celkově o ničem. 40% ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Opravdu originální komedie s mými hned dvěma oblíbenými herečkami Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan. Spousta vtipných scén doprovázených i vtipnými hláškami. Utkvělo mi v hlavě..: Vypadám jak střážce hrobky !! :-D To je dost silné kafe.. Reakce dcery na tělo své matky:-D bomba. Obě dvě mi seděli a byli by dobré rockerky.No nemůžu jinak něz za plný počet hodnocení. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně tragédie, když si člověk uvědomí, že námět je dokonale provařený a scénář ani režie nejsou, pokud si film podrobíme důkladnému rozboru, ničím výjimečné. A přece boduje tím, že si drží určitou úroveň, nepoužívá fekální humor a lacině se nepodbízí. Kdyby tohle byl žánrový průměr, pak by si americká kinematografie stála opravdu hodně vysoko. Sympatické a zkušené ženské obsazení odvádí maximum svých možností, takže vznikla příjemná situační komedie s rozumnou stopáží. Celkový dojem: 70 %. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 20 000 000 $ Otvárací Víkend: 22 203 007 $ (v 3 067 Kinách) Tržby USA: 110 230 332 $ Tržby ČR: 100 243 $ Tržby Celosvetovo: 160 846 332 $Jedna z mala komédií ktorej to myslí a je vtipná zároveň.Samozrejme že nechýba tomu tradičný americký finálový dojímak,kde sa každý z každým uzmieri a všetci si začnú rozumieť a chápať sa.No tomuto filmu to dokážem odpustiť,za to že som sa pri ňom dobre pobavil. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama