Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Flego 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som neuveril, že dám takémuto filmu štyri hviezdičky... Bohužial ( bohudík ) "Medzi nami dievčatami" je natoľko strelene milý príbeh, že si ozaj zaslúži moje hodnotenie. Curtis je úžasná a priznávam bez mučenia, že i bulvárom pretriasaná Lindsay dokáže zahrať svoju úlohu. ( Priznávam, že som ju podceňoval ). Fajn zábava, odporúčam. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kde sou ty časy, kdy se Lindsay Lohan nesnažila, stát se druhou Paris Hilton a měla ještě něco v hlavě? Velmi vtipná dámská komedie. Prohození osobností není žádná sranda. A už vůbec ne, když jde o matku s dcerou, které se moc nemusí. Nakonec jim stejně nezbude nic jiného než se usmířit a najít si k sobě cestu. "Dejte si koláčky štěstí." :D ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála dobrých komédií s L. Lohan v hlavnej úlohe. Aj keď v tomto prípade ma v kontexte jej filmovej postavy viac zabávala J.L. Curtis, ktorej to hranie pubertiačky náramne pristalo. A muzika tiež nebola najhoršia. Také príjemne jednoduché, zábavné, humorné... na oddych a relax s rodinou ako stvorené. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Mezi námi děvčaty je to jiné než mezi chlapci:). Popravdě úplně jiné. Kdo čeká úchylnou záležitost "raději nechci vědět o čem" je na omylu. Konečně po delší době jsem opět viděl komedii, která si vystačí s dvěma dobrými herečkami, výbornými dialogy a jednoduchostí, která neurazí a je naopak překvapivě příjemnou změnou oproti všem sexistickým komediím "vy víte o čem". Matka a dcera se jednoho dne probudí v kůži té druhé. Toužili jste po tom? Tak tady uvidíte, jak by to dopadlo kdyby jste byli o dost vtipnější než doopravdy jste:). Lindsay Lohan je roztomilá jako vždy a tentokrát ke svému výkonu ještě přidala špetku elegance (hlavně při výměně s matkou...). Pro mě ne tolik sympatická Jamie Lee Curtis, která už nemá ten svůj jedák jako v Halloweenech, příjemně překvapila, hlavně když je uhozená v podobě své dcery. Opravdu se obě herečky příjemně předvedli, když si vymění postavy a člověk se začne divit. Rozhodně komedie pro každého, kdo nechce poslouchat jen dialogy obsahující oslovení pohlavního orgánu ženy ve všech světových jazycích a další "příjemnosti". ()

sharky 

všechny recenze uživatele

90%I když je námět sebeohranější, když se ho chopí dobrý scénárista a do hlavních rolích jsou obsazeny šikovné herečky, může i přesto vzniknout podívaná, které dosahuje pětihvězdičkové kvality. Extrémně vtipná komedie se úžasnou "maminkou" Linsday Lohan a její ještě lepší zlobivou "dceruškou" Jamie Lee Curtis je tak svižná a zábavná, že ji člověk odpustí i to patetické finále. Navíc je to i perfektní hudební nářez a český dabing se tentokrát extra povedl (Zlata Adamovská opravdu exceluje). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Natáčelo se od 5. října do 18. prosince 2002 v Kalifornii. (ČSFD)
  • Producent Andrew Gunn uvedl, že původně doufal, že Jodie Foster, která hrála dceru v původním filmu Podivný pátek (1976), bude hrát v tomto remaku matku. Foster odmítla, částečně kvůli obavám, že by tento castingový kousek zastínil celkovou hodnotu filmu. (Katka189)

Reklama

Reklama