Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Webb 

všechny recenze uživatele

Širší velice pozitivní přijetí této komedie je vcelku logické, Freaky Friday je svižný, příjemný a k tomu má sympatické herecké obsazení. Já takovéto nadšení ale nesdílím jako většina. Scénář trpí mnohými trapně naroubovanými, nehodícími neduhy a vlastně celá kostra je vedena podle typických amerických šablon. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie to je veskrze zábavná, ale mam dojem, že je tady trošku přeceňovaná, nenašel sem na tom nic tak extra zvláštního, co by jí oddělovalo tak razantním způsobem od ostatních podobných romantických komedií na daný téma výměny těl. Ale rozhodně sem se bavil a dvojice Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan je tady dobrá a kupodivu hodně zábavná, ale 4* jsou tak akorát ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Snad jediný film s Lindsay Lohan, který za něco stojí, který není jen bezduchou slátaninou pro choromyslné a kde mi její přítomnost ani nevadí, ba dokonce se mi až líbí... Pravda, téma prohozených těl je pro komedii tak vděčné a prostoru pro vtipy je tolik, že zpackat to by asi dalo práci (neříkám tím však, že se to někomu se stejným tématem nemohlo povést). Určitě je u mne plusem obsazení Jamie Lee Curtis a Marka Harmona. Velice příjemná, zábavná podívaná... 100% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepovedlo se to. Tahle komedie je děsně povrchně natočená a je opravdu infantilní, a to jsem si myslel, že Mark Waters z toho něco vyždíme, ale nestalo se. Nesmál jsem se, ale přál jsem si, aby to už skončilo, a já to měl za sebou. Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis nemůžou za to, že tahle komedie je celkově o ničem. 40% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, vkusná, rodinná a hlavně hodně vtipná komedie z produkce Disneyho se slušným tempem... Nemožné ? Ale kdeže, jde to stačí mít dobrý nápad s výměnou těl, herce s komediálním talentem a režiséra s citem pro gag. Snímku jasně vévodí Jamie Lee Curtis, která již poněkolikáté dokazuje svůj výjimečný komediální timing a jíž více než zdatně sekunduje Lindsay Lohan. Na obou je vidět, že si své role hodně užívají a celý snímek táhnou na svých bedrech i ve slabších částech. Mít to jiné obsazení ústřední dvojice tak to dle mého není ani z poloviny tak dobré. Pravda všechny vtípky zde vznikají vlastně jen variacemi na jedno téma, ale komu by to vadilo. Film má jedinou chybku a to, že úvodních dvacet minut do výměny nedosahuje kvalit zbytku stopáže, takže to chce zatnout zuby a vydržet. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Natáčelo se od 5. října do 18. prosince 2002 v Kalifornii. (ČSFD)
  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)

Reklama

Reklama