Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodiče pozor! Vstup zakázán! Tento nápis plně odpovídá pocitům pubertální dívky, která je všechno, jen ne hodnou a poslušnou dcerou. Plně zapadá do šílené rodiny J.L.Curtis, která se však díky výměně těl a rolí stává ještě šílenější (nejen rodina!)...... Konečně zase komedie, při které jsem se zasmál. A mnohokrát velmi, opravdu velmi nahlas. Hlavně J.L.Curtis je skvělá!!! Ty její ksichty, to se nedá popsat, to musíte vidět! Nesmím zapomenout ani na výtečnej soundtrack. Neváhejte a jděte do toho! A když nevěsta uteče s květinářem, jde fakt asi celá svatba do kytek. ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru sice né zrovna originální, ale na množství a spletitost komických situací potenciálně mimořádně bohaté téma (vzájemná výměna tělesných schránek dvou povahově a hlavně věkově odlišných osob) je v téhle velmi příjemné komedii zužitkováno dokonale. Tím hlavním důvodem proč ovšem stojí za to "Mezi námi..." vidět a obdivovat ho, jsou her. výkony J. L. Curtis a především L. Lohan. Už ve svých 11 letech nadchla tím, s jakým přehledem zvládla těžkou dvojroli dvojčat ve filmu "Past na rodiče". V "Mezi námi..." zase exceluje svou suverénní hereckou proměnou, když dokáže ztvárnit jak pubertou lomcující 14 letou holku, tak upjatou a vystresovanou 40 letou matku, která se ocitne v těle své náctileté dcery. Na výkon v jejím téměř souběžném filmu "Protivný sprostý holky" se pěje povětšinou samá chvála... tak mě napadá... pokud bych si měl mezi řadou současných náctiletých hereček vsadit na tu, která to dotáhne nejdál, s výběrem bych příliš neotálel... snad mě v budoucnu nezklame :). ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení - ****1/2 ... To, co v téhle komedii předvádí Jamie Lee Curtis i mladá Lindsay Lohan je naprotosto neuvěřitelné. Stejně jako spousta opravdu vtipných situací. Pro mě osobně jde o "komedii roku". Velice příjemný film, který neztrácí tempo a naštěstí se vyhýbá i sentimentálním a moralizujícím scénám, kterých je tu minimum. Po dlouhé době inteligentní komedie, při které jsem se smála po celou dobu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je silně ovlivněno tím, že Lindsay docela dost nemusím. Pokud tuhle nepříjemnost pominu, tak souhlasím, že musí být fajn na chvíli si vyměnit role a poznat, že matka není mimozemšťan s předpotopními názory a nudným životem a dcera, že je puberťák, ke kterému divoká muzika, náušnice v pupíku a ztřeštěné nápady holt patří. Důležité je naslouchat jeden druhému a respektovat ho. Třecí plochy by pak nemusely o sebe až tak drhnout. Co jako fakt přehnali byla dost ujetá zamilovanost jednoho zajíčka k o generaci starší ženě a jeho následné serenádě pod oknem. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Producent Andrew Gunn uvedl, že původně doufal, že Jodie Foster, která hrála dceru v původním filmu Podivný pátek (1976), bude hrát v tomto remaku matku. Foster odmítla, částečně kvůli obavám, že by tento castingový kousek zastínil celkovou hodnotu filmu. (Katka189)

Reklama

Reklama