Reklama

Reklama

Uhoď ji, je to Francouzka!

  • Německo Freche Biester! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Starla je hezká dívka v texaském městečku a jejím velkým snem je, stát se televizní hlasatelkou. Aby uspěla v soutěži krásy, souhlasí s návrhem ubytovat u sebe studentku z Francie. Genevieve se nejdřív zdá být ostýchavá puťka, ale Starla má najednou samou smůlu - přijde o místo roztleskávačky, dostává špatné známky a ztratí i svého kluka. Naopak Genevieve se vetře do přízně jejich rodičů a stane se na škole populární. Starla začne mít podezření, že Genevieve ji svými intrikami připravila o její místo na slunci. Rrozhodne se proto připravit nemilosrdnou pomstu. Genevieve však přesně na to čeká! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Vily

Vily (hodnocení, recenze)

no ja nevim co proti tomuto filmu mate sice byl trochu americky plytky (takova malomestacka omezenost) ale jinak byl celkem mily a podstatne lepsi nnez mnohe jine americke crazykomedie. Navic od mnohych radobyrealisticky tvaricich se filmu tady bylo kazdemu od zacatku jasne ze je to pohadka a podle me musi byt jako pohadka hodnocen. A tak se nebojim hodnotit ctyrmi hvezdickami.

 (hodnocení, recenze)

To sou věci. Je to film (ne, tomu se film řikat fakt nedá) určenej snad pro 12ti letý holky, ale ty by se na to taky nekoukaly. Jediný plus sou celkem pěkný holky. To je asi fšechno.

Reklama

Reklama