Reklama

Reklama

Podnikatel roku pan Adrián Doria (Mario Casas) má vážné problémy. Je totiž obviněný z vraždy své milenky fotografky Laury (Bárbara Lennie). Byl zatčen v zamčeném hotelovém pokoji, ve kterém kromě něho a Laury nikdo jiný nebyl. Jeho jediná záchrana se tak jeví v osobnosti zkušené obhájkyně, která ještě neprohrála žádný proces. Když se dozví, že obžaloba má svědka, který by mohl celý proces vyhrát, tak neváhá a navštíví Adriána. Chce po něm, aby jí vyprávěl úplně všechno od začátku, aby si mohla vybudovat strategii pro soud. Na světlo tak vyplouvají děsivé skutečnosti, které měly zůstat navždy utajeny. (PROCESOR)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (332)

Happens 

všechny recenze uživatele

Film podobný snímku Tělo. Rozstříháme zločin na malé kousíčky, ty rozházíme po stole a snažíme se je pak dávat dohromady z různých perspektiv s ohledem na motivy, poházené charaktery a pomstu. Samozřejmě pomstu. Typický kvalitně propracovaný španělský thriller. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Precizně vystavěná hra na kočku a myš, kde se místy střídají role a snaha najít pravdu se zdá býti marná. Režisér skvěle buduje nepředvídatelnost po celou stopáž a snaží se vyhnout zajetým klišé. Možná místy tlačí na pilu, co se týče dějových zvratů včetně závěru, to však nic nemění na tom, že to znamenitě funguje a jít se vymočit během filmu je nemožné. 85% ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Mario Casas definitivně vyplivnul dudlana a já musím přiznat, že mě jeho Adrián Doria bavil. Úspěšný a vlivný podnikatel se vrací domů z tzv. služební cesty a způsobí vážnou autonehodu. Od tohoto okamžiku jsem si se zájmem začala skládat předhozené filmové puzzle Oriola Paula. Možné varianty byly poutavě natočené, herecké obsazení mi sedlo (mimo jiné výborná Ana Wagener) a hudební podmaz znamenitý. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Španělé zase přišli s krimi filmem napínavým jak sviňa. To, jak si režisér a scénárista hraje s divákem nemá prostě chybu a musím říct, že po dlouhé době jsem viděl film, kterým mám touhu vidět minimálně ještě jednou. Byl bych rád za dabing, ale nevím, jestli se dočkám. Každopádně silné 4 hvězdy !!! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo silene, az do 3/4 filmu to neni nicim zajimave, proste vypravi pribeh, ktery je ale už tak hodne poutavy a vtahující. A pak se poslednich 20minut solidně rozjede a az do zaverecnych titulku nepusti. To, jak se to vsechno rozuzlilo a pak zase 1000x zauzlilo, bylo asi to nejlepsi na celem filmu a po konci filmu na to jen hledíte a přemyšlíte a dochází vám, co se vlastně stalo. Jedna z nejlepsich žánrovek tohohle typu, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Mimo Španělsko byl film překvapivým hitem v Číně. Zpočátku ovšem film promítán v kinech nebyl, ale byl k dispozici na nelegálních webech pro sdílení souborů, kde byl ve velkém stahován. Pozitivní ohlas přimělo místního filmového distributora, aby kontaktoval režiséra Oriola Paula a prodiskutoval jeho uvedení v čínských kinech. (Emo-haunter)
  • Natáčanie filmu prebiehalo predovšetkým v Katalánsku, no aj na severovýchode Španielska v provincii Biskajsko od 10.3 do 12.7.2015. (MikaelSVK)
  • Vlak, do kterého nastupují Adrián (Mario Casas) a Laura (Bárbara Lennie) v Bierge, je tažen elektrickou lokomotivou. Při čekání na stanici je však slyšet z lokomotivy zvukový signál (píšťala) typický pouze pro parní lokomotivy. (vojacekr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno