Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (583)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tahle série mě opravdu nenadchla, ale musím přiznat, že u trojky jsem se párkrát rozchechtal. Kromě drobných vtípků mě dostala scéna oživování v rakvi, uch, stříkat k tomu krev, tak snad dám pět hvězd. Roztomilý byl rovněž moment, kdy si větrák vzal chlapce...chlapce s vyrážkou na zadečku...chacha! A český dabing byl výborný! Mě by jen zajímalo (ale titulky mi nevadí, ne že ano, a u některých filmů, např. LOTR, na ně nedám dopustit), zda zastánci zrušení dabingu čtou všechny knihy v originále. A nejen anglicky, ale i maďarsky, čínsky a hindsky...! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po dvojce která se moc nepovedla se tohohle pokračování ujal sám mistr parodie David Zucker a ta změna stylu je patrná a rozhodně k lepšímu. No a pokud dobře znáte jeho režijní rukopis a sedí vám tak je o dost pravděpodobnější, že se budete bavit víc než u druhého dílu. Trapný a nechutný vtipy ubyly a nahradily je ty čistě parodický střílející si z konkrétních filmů. Samozřejmě, že svůj tvůrčí vrchol už má Zucker za sebou, ale povedlo se mu tuhle sérii jakž takž nastartovat po tom co to vypadalo, že další pokračování už nemá smysl. Jenom ten Charlie Sheen mi přišel nevyužitý a znuděný jak kdyby ho to ani moc nebavilo, ale co už ušlo to.60% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená parodie, kterou já osobně řadím na stejný stupínek ne-li o něco vyšší jako první díl. Spousta gagů hlavně co se týče parodií na filmy Znamení nebo Kruh je velmi povedených. Samozřejmě prezident Harris v podání Leslieho Nielsena je pověstnou třešničkou na dortu. PS: Dle mého je Scary Movie 3 poslední zdařilá parodie. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je jediným dílem série, který se zábavností přiblížil takovým skvostům, jako jsou Žhavé výstřely 2 či Policejní akademie, což z něj dělá nejzábavnější díl série. První polovina filmu je výborná, parodující Kruh a Znamení. Zábavnost trochu klesla parodováním 8 míle, ale stejně se u většiny vtipů zasmějete. Ale s druhou polovinou film ztrácí kouzlo. Zde se budete smát o poznání méně. Povedených scén je zde opravdu pomálu (vzhled vetřelců je jednou z nich). Několik narážek stejně nepochopíte, pokud jste neviděli předlohy, ale s tím se setkáte u každé parodie. Ale byla nutnost zde obsadit Macy Gray? Ona snad musí hrát v každém druhém filmu (Training Day, Cesta kolem světa za 80 dní...). Charlie Sheen, Anna Faris a Regina Hall jsou nejlépe hrajícími aktéry. Výborný komediální talent prokázal jako vždy Leslie Nielsen a i Eddie Grifin a jejich účast ve filmu divákovi sledování zpříjemní. Jediná role (výstup Macy Gray se ani nedá označit za roli), která mi zde nesedla byl osobní strážce Prezidenta, kterého hrál Ja Rule. Jestliže se chcete pobavit u dobré komedie a máte rádi parodie, koukněte se na tuhle. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Když George (Simon Rex) nastupuje na farmě do autobusu, skřípne se mu hlava do dveří a upadne mu čepice. V dalším záběru má čepici zase na hlavě. (JayCZ)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama