Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na velmi krátkou stopáž je to povedený seriál z fotbalového prostředí. Není to vyloženě jako okresní přebor, ale jde o "velký fotbal" s důrazem na připomínky afér v našem fotbalu, ať již kolem Ujfalušiho, Bednáře, Křetínského, Limberského atd.. Neopomenou se ani témata jako Rosický. Za mne tedy povedené a největší překvapení je dvojice Štáfek-Prachař kde jsem ani od jednoho nic nečekal a oba hrají velmi dobře. Bohužel postupně seriál ztrácí šťávu a tak jen 3z5. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Takové arogantní fotbalové hovado jako Lavi si nelze neoblíbit a Jakub Štáfek si ho neodolatelně dává. Jeho buranské vtípky a extempore s chlastem a děvkami jsou povětšinou k zasmání, i když často hloupě záchodové. Zároveň se rychle okoukají, proti čemuž sice vystupuje formát samostatných kratičkých anekdot, který na druhou stranu nenahrává soudržnému ději ani vývoji postav. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* vysokým hodnocením jsem byl nalákán na tento streamový seriál a i když obsahově jde o tupou až občas přisprostlou srandu a zesměšňování dění kolem současného fotbalu, tak jsem se docela bavil až se za to trošku stydím. Jeho plusem jsou krátké epizodky, takže celý seriál máte do 80minut zkouknutý. Kvalitou je však nevyrovnaný, ale své diváky si evidentně najde a věřím, že s určitým nadhledem může potěšit i filmové fajnšmekry, kteří si k němu můžou odběhnout a odpočinout po sledování kvalitní dramatické produkce ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Takhle by to vypadalo, kdyby Tonda Blaník víc chlastal, bylo mu šestadvacet a místo politiky by kopal do kulatýho nesmyslu. A je to vážně boží. Tedy první čtyři, pět dílů, které jsou nahláškované, plné ujetého humoru a sem tam nějakého cameo slavnějšího kop-do-balóna, ty jsou za pět hvězd. Ale druhá polovina vypadá, jako kdyby ji psal někdo, kdo nemá ani základku (celý díl postavený na tom, že se Lavimu udělá beďar? Vážně?) a navíc tam někdo někomu pingloval manželku, protože došlo k přeobsazení druhé hlavní role a to tak, že ta postava ztratila svůj humor a i humor veškerý ostatní se snížil na úroveň velké trapnosti, která dosáhla vrcholu v posledních dvou dílech. Takovej sešup z vrcholu do sr**ek v deseti dílech, to se jen tak nevidí.ps:FCVP! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem čtyři doslova párminutové skeče a uznávám, že to má potenciál, byť nejsem cílová skupina. Jenže je to díl co díl děsné krátké a hlavně je to na nějakém pofidérním webu, co žije představou, že přežije co by placená forma video databanky streamovaných a všude jinde běžně dostupných filmů. Nepřežije, bohulibý nápad, ale s děsným křížkem po funuse. Autoři nechť se domluví např. s nějakým Streamem. Je mi jasné, že je to prvotina dělaná na koleni, což není špatně, ale na takovéhle platformě a s takovou krátkostí tomu předpovídám jepičí život. Alespoň na sebe ale pánové upozorní, držím jim palce. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Seriál se stal tak populárním, že už existuje i vlastní Laviho kolekce oblečení – JL10. (griph)
  • S ohledem na fakt, že Lavi (Jakub Štáfek) měl být přesunut do Bohemians 1905, měl seriál pracovní název „Klokan“. Tato idea se ale rozpadla, když vyhlédnutý představitel Krále a velký fanoušek „Bohemky“ Ivan Trojan musel roli odmítnout, jelikož byl na podzim 2016 již plně vytížen natáčením seriálu Svět pod hlavou (2017). O seriálu se ale doslechli činovníci v té době třetiligového Vyšehradu a ti vyšli filmařům maximálně vstříc, aby se seriál mohl odehrávat v jejich klubu. (Šéfik)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama