Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (107)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká výstižná idylka, ktorú so sebou prináša materská "dovolenka". Musím uznať, že Charlize Theron podala fantastický výkon a tú deprimovanú mamičku na pokraji nervového zrútenia zahrala vynikajúco. Len škoda, že po dejovej stránke to bolo také nevyvážené - v podstate to nemalo v sebe žiadne výrazné zlomy (samozrejme, s výnimkou toho v závere), takže to malo skôr taký nádych stereotypu (aj keď to bol možno práve Reitmanov zámer, poukázať, že materská dovolenka = stereotyp). No neskôr som mal pocit, že film v ďalších fázach nebol až tak o materstve ako o rastúcej závislosti na dokonalej chúve Tully, ktorá mi až nápadne pripomínala mladšiu obmenu Mary Poppins. No a otecka, ktorý sa radšej venoval videohrám ako vlastnej rodine, to radšej nekomentujem. Celkovo mám z toho zmiešané pocity, na jednej strane som nadšený z výkonu Charlize a realistického podania úlohy matky, no zároveň ma mrzí ten slabší scenár a na môj vkus až príliš idealistickej Tully. Takže akurát tak 3* (predovšetkým za Charlize). ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Reitman-Cody-Theronová, kombinace, která už jednou zafungovala a funguje i podruhé. Konfrontace dospělé deziluze a nenávratně minulého mládí aneb jak se s tím vším srovnat a přitom se nezbláznit. Teď budu trochu spoilerovat (!), ale něco jako mix MARY POPPINS a KLUBU RVÁČŮ. Theronová opět neskutečně válí. 75% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy došlo na první Jonahův "záchvat" v autě, jsem začal mít pocit, že jsem si zvolil špatný film a doufal jsem, že Marlo propadne depresi, v níž syna surově zavraždí, případně dupne na plyn a vezme děti na detailní prohlídku mostního pilíře. Postupně mě film stále víc bavil, přestože se v něm prakticky neustále pečovalo o děti, ke kterým jsem nikdy neměl kladný vztah. Snímek nebyl nijak světoborný a hodnotil bych ho maximálně třemi hvězdičkami, ale jednu jsem musel přidat Charlize Theron za její výkon i za přinesenou oběť. Což o to, nabrat ta kila mohla být docela zábava, ale dostávat je dolů... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché téma a přitom tak hodně zavrhované. Theron za mě naprosto úžasně vysílená, unavená, zpruzená a totálně vyšťavená, kdy už vážně neví co má dělat dříve. Ve chvíli, kdy mi byla odhalena hlavní informace v nemocnici - musela jsem si to stopnout a všechno jsem si promyslela, představila a zapadlo mi to do sebe..wau :) :) Za mě bravo - a víc takových "jednoduchých" věcí ze života :) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek. Charlize předvedla skvělý výkon. Jsem stále lehce rozpačitá z toho konce. Nevím zda-li by si to s jiným koncem nezasloužilo další hvězdu. Ale rozhodně je to film, který se mnou nějakou dobu zůstane. Netuším, proč to má nálepku komedie. Je to drama všech dramat. Jako komedie to opravdu nefunguje ani trochu. Jako drama je to ovšem působivé. A dost realistické. Za mě 4* a jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)

Reklama

Reklama