Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (107)

vurhor 

všechny recenze uživatele

Jason Reitman je stejně, ne-li i více, talentovaný režisér jako jeho otec z Komárna. Očividně mu nejdou pouze jen chytré komedie, ale i něžná a příjemná dramata, což mi dokázal právě tímhle snímkem, ve kterém pořád stejně krásná Charlize Theron hraje unavenou matku dvou dětí, přičemž třetí je už za rohem. Teprve až příchod nezvykle mladé a zajímavé chůvy nabije sympatickou matku nezvykle pozitivní energií, která se odrazí i k lidem kolem ní. I přes pár hlušších míst je Tully velice hezkým a příjemným filmem. Skvělý scénář, charaktery, plus práce s hudbou... Reitman prostě umí dělat filmy. Průměrné 4* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron bol a je jediný dôvod prečo som to doto išiel. Popravde veľa som nečakal a ani som toho veľa nedostal. Charlize odviedla výborný výkon ako vždy, ale celé to nedokáže uniesť, pretože príbeh, ak sa vôbec o nejakom dá hovoriť je dosť nevýrazný. Oceňujem premenu Charlize, pribrala solídne, ale inak nemám čo pochváliť. Trailer ma celkom navnadil, zdalo sa mi to celkom zaujímavé, ale film je pomerne nudný, ničím neprekvapí akoby nevedl o čom chce vlastne rozprávať. 60%. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

všechno tam skřípalo A nechat herečku aby nabrala 22 kilogramů kvůli frašce, to je až trestuhodné.Namontovat na ni umělé těhotenské břicho,v záběrech ještě zdůraznit jeho obrovitost to bylo až trapné.A opravdu ten záběr se sexem byl potřeba??Nejsem puritán,jsem absolutně nenáročná divačka ,ale tohle bylo přes čáru vkusu.Už na to začínám být silně alergická ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Moc hezky plynoucí příběh o mateřství a každodenním životním koloběhu s úžasnou Charlize Theron v roli unavené matky tří dětí. Bez ní by byl tenhle snímek poloviční. S neskutečnou grácií zastínila veškeré herecké osazenstvo a film si v podstatě ukradla sama pro sebe. A já jí tleskám také za ochotu nabrat potřebná kila, aby byla i fyzicky co nejvíce autentická. Ráda bych ještě podotkla, že patřím k těm, kterým se konec s nečekaným rozuzlením dost zamlouval. (80%) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek. Charlize předvedla skvělý výkon. Jsem stále lehce rozpačitá z toho konce. Nevím zda-li by si to s jiným koncem nezasloužilo další hvězdu. Ale rozhodně je to film, který se mnou nějakou dobu zůstane. Netuším, proč to má nálepku komedie. Je to drama všech dramat. Jako komedie to opravdu nefunguje ani trochu. Jako drama je to ovšem působivé. A dost realistické. Za mě 4* a jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)

Reklama

Reklama