Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Finálového střetnutí Stanley Cupu mezi Pittsburgh Penguins a chicagskými Black Hawks se účastní kromě tisíců diváků také viceprezident se starostou. Stadion je ale obsazen a podminován teroristy, kteří žádají obrovské výkupné. Ke smůle zločinců je tu ale požární technik Darren McCord. Všechno by jim možná vyšlo, kdyby jeden z nich neudělal tu chybu, že jako rukojmí odvlekl do viceprezidentovy lóže i Darrenovu malou dcerku Emily, kterou i se synem vzal na zápas. Darren jednoho z teroristů donutí, aby mu prozradil, kde jsou uloženy nálože. Pak likviduje jednoho teroristu za druhým, odstraňuje nálože rozmístěné po celém stadionu a ještě si stačí, aby unikl pronásledovatelům, odskočit do brány "tučňáků", aby brilantním zákrokem zvrátil nerozhodný stav zápasu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tragicka prehliadka Majstrovho zhrbeneho hereckeho prejavu a (beckovo zaujimavy) namet zabity scenaristickou impotenciou, korunovanou logicky dierami velkosti Majstrovej hrce na cele v tretom tesicroci. Scena, ked JCVD (ktoreho nikto na lade ani mimo nehu nespozna;)) zachranuje Penguins pred pohromou vo finale Stanley Cupu, je vsak nezabudnutelna!!! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V dětství nešlo tuhle Van Dammovu odpověď na Die Hard a Under Siege nemilovat. NHL, Van Damme a spousta hráčských jmen....rovnala se tenkrát ultimátní zábava. S léty jeden z těch prvních jeho filmů, který trpí na děsně debilní dialogy, viditelnou béčkovost a dvě naprosto příšerný děti na kulku do hlavy. Tu holku sem nesnášel k smrti už v první třídě když mě na film vzal do kina táta, nebo brácha, to už si nepamatuju, ale jednoznačně to byl můj první Van Damme v kině. Naprosto famózní zůstává hlavní vyšinutý zaporák, brutální akce a famózní bitka v kuchyni s ledáčkem. Film který sice kdysi znamenal několikaletý úpadek Jeanovi kariéry, ale i teď nostalgicky koukatelné béčko. Ovšem až hodně vzadu za skvosty jako Dvojitý zásah, Krvavý sport nebo Živý terč. BTW Hyamsova studená režie se mi nelíbila nikdy a třeba Timecop je u mě taky spíš hodně vzadu. 55%. ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů s belgickým fešákem, pro který mam prostě slabost, i když je film narvaný všelijakými klišé (Např. hrdinovo trauma) a patosem, který na nás mává z každé druhé věty. A ani fakt, že se jedná o dost silnou vykradačku Die Hard mi nevadí, protože je tu slušná akce (Bitka s maskotem Tučňáků nemá chybu a třeba průnik do lóže nebo finále s vrtulníkem jsou také zdatně natočené momenty). Za pochvalu rozhodně stojí Hyamsova kamera, kdy občas vykouzlí hodně zajímavé záběry (Kamera se zvedne od ledu až ke střeše, kde se jen tak tak drží svaly z Bruselu a Van Dammův pobyt na ledě je taky skvěle odvedená záležitost.). Pochválit musím i fakt, že si film nesnaží hrát na nic jiného než na zábavné béčko, kterému k dokonalosti chybí jen lepší hlášky. Mozek velí 3*, srdce 4* a já se nostalgií vždy nechám rád unést. ,,Co uděláš? Namočíš mě?"-,,Né." P.S. Potěšilo mě i to, že se hráč s číslem 68 dostane několikrát do záběru a často je zmiňován i v komentáři. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Atraktivní sportovní prostředí hokejového stadionu, pár minut zbývá do zápasu, teroristé mají naplánovanou velkou akci a plány jim překazí Jean Claude Van Damme. Bude se muset dost nadřít, aby to zvládl, a stadion nelehl popelem. Uvidíme ho i jako hokejového brankáře. Jedna z posledních solidních rolí pro padlou akční ikonu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento film som dobrych par rokov nevidel a zostal mi v pamäti, ako celkom slusny zabavny akcak na styl SMRTONOSNEJ PASCE (1988), preto som tu mal dlhodobo 4 hviezdicky a tak nizke hodnotenie nebolo pre mna pochopitelne. Avsak vcera som si pozrel reprizu a vsimol som mnoho zbytocnych chyb, kvoli ktorim tento film klesol na nizsiu uroven, co je skoda. Prva polovica sa rozbiehala celkom slusne, ale v druhej pokazili tvorcovia vsetko, co sa len dalo, napr. zhoreny agent, Van Damme ako brankar a podobne. Ak by som bral cely film cisto ako akcnu zabavu, pri ktorej treba vypnut mozog, kludne aj 4 hviezdicky, ale takto som musel o jednu dat menej, aj ked stale ma to bavilo, pretoze tieto tipy filmov o teroristoch mam jednoducho rad. ________ Jean-Claude Van Damme - (Darren McCord) +++ Powers Boothe - (Joshua Foss) +++ Raymond J. Barry - (Viceprezident) +++ Whittni Wright - (Emily McCord) +++ Ross Malinger - (Tyler) +++ Dorian Harewood - (Hallmark) +++ Kate McNeil - (Kathi) +++ Michael Gaston - (Hickey) +++ ()

Galerie (45)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu zazněla spousta jmen tehdejších hokejistů. Na straně Pittsburgu to byli Jaromír Jágr, Martin Straka, Ron Francis, Luc Robitaille, Ulf Samuellson, Matt Cullen a Nicklas Sandstrom. Na straně Chicaga to byli Ed Belfour a Chris Chelios. (zdeny99)
  • Jednička v brance Pittsburgu má na drese číslo 35. V zápasu jej vystřídá brankář s číslem 31. V době, kdy má být na ledě brankář s číslem 31, se v jednom záběru objeví brankář s číslem 35. (zdeny99)

Reklama

Reklama