Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré! Strelené prostredie pravého južanského mestečka mi vyložene sadlo, takisto ako nápadité a drsné mordy. Najväčšou prednosťou je ale môj obľúbenec Robert Englund. On sa snáď ani do hororov nehodí, mal by skôr hrávať v áčkových thrilleroch, taká sila a charizma z neho sála. Možno trochu bizarné, možno trochu málo vážne, no pekelne dobré. A záver ma položil na lopatky. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

848. hodnocený film: Docela jsem se na tenhle snímek i těšil. Je tu jasná snaha potěšit oko diváka, pobavit jej a to je hlavní. Sice moc hororově nevyzní, ale ten závěr s podříznutou hlavou je docela dost překvapivým. Robert Englund by si jistě zasloužil kvalitnější role, ale rozhodně se ukázal v dobrém světle. Docela na mě ale nakonec tenhle film působí až jako kýč, kterej si prostě myslí, že jej zachrání několik nahých dam a spousta krve. 3* jsou maximálním ohodnocením a líp to fakt nevidím. 3* ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč má tento film tolik procent. Podle mě je to sračka s pěkně ujetým příběhem. Navíc se všichni chovaj dost nelogicky (to je mírně řečeno). Některé holky jsou hodně dobrý, ale celkově je to hovadina, z které ji nevytáhne ani Robert "Freddy" Englund, Eli Roth, kterej se do takovýhle filmů prostě hodí a jižanský vidláci, kteří vypadaj jako jižanský vidláci. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Barr: 1. The South is Gonna Rise Again 2. The South Will Rise 3. Hey Hey Howdy Howdy Hey 4. Trouble Came A Knockin 5. There Are Lessons In This World 6. There Once Was A Lassie 7. The Boy Wants His Bitch 8. Pushin' Up Daisies 9. Granny's Ho Down 10. Groovy G 11. Pain2 Two Way Radio 12. Titan Music 6Yer A Fucker 13. Scotic Brother Johnny 1-9 ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Takú pí*ovinu som už dávno nevidel. Len tak tak, že som to dopozeral, spotreboval som pri riadnu dávku trpezlivosti. Tupý príbeh, tupé postavy a tupé obete, ktoré si pekne v poradí prišli na jatky. Až ma z toho zub rozbolel. Výsmech žánru horor. Okrem jednej či dvoch netradičných odstránení nieje na tom nič zaujímavé. Tvorcovia Hostelu, tak čo čakať?! Aj Englunda som videl hrať lepšie ... 20% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama