Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I zločinci mají své sny... Torkild vede partičku kodaňských zločinců, kteří jsou ve vleku rázovitého bosse Faerčana. Torkild by se z jeho kšeftů rád vymanil a poslední vloupačka by mohla být touto poslední tečkou. I kriminálníci by si rádi někdy odpočinuli a začali nový život. Plánovaná cesta do Barcelony se ale zasekne v opuštěné zahradní restauraci v dánském zapadákově, kterou se trojice kamarádů rozhodne opravit a provozovat. Každý má totiž právo na své životní sny, ať jsou jakékoliv... Mezinárodně oceněný dánský režisér a scenárista Anders Thomas Jensen debutoval touto originální komedií o zločinu, dětství a lidské laskavosti v roce 2000. Do hlavních rolí obsadil své časté herecké spolupracovníky a také jedny z největších dánských hvězd - Sorena Pilmarka, Nikolaje Lie Kaase a Madse Mikkelsena. (Česká televize)

(více)

Diskuze

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

vynikajúci film...s fajn prvkami čierneho humoru..:)) ../gangstri maľujúci veľkonočné vajíčka/..:)
mám rada filmy o ľudskosti...a dánske nadovšetko 

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Tak tuhle věc mi tenkrát doporučil jeden kámoš.....dlouho sem mu nevěřil,že ten film bude za něco stát,takže když sem ho dokoukal,ještě dlouho jsem nevěřil vlastním očím....."Co čumíš ty krávo?!?!"prásk dezertem do květáku....nebo se samopalem na jeleny......no prostě solidní komedie se špetkou krimi a haluzoidníma výletama do minulosti dělá z tohoto dílka super podívanou!Mohu jen doporučit.

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

4**** - Film je to dobře natočený a přesto, že děj není nijak akční, udržel mne až do konce. Podmanivá hudba je někdy dramatičtější, než pak samotný výstup :o))).

Reklama

Reklama