Reklama

Reklama

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

  • USA Faster Pussycat... Kill! Kill! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři divoké a patřičně vyvinuté striptérky (ostatně jinak to ani u filmů Russe Meyera nemůže být) si berou dovolenou od tančení u tyče po barech a vypraví se na road trip. Napřed zabíjí jakéhosi muže a unesou jeho partnerku. Pak se vetřou do domu postaršího sedláka a jeho dvou synů. Ty svádějí ve snaze zjistit, kde stařík ukryl svoje peníze. Faster Pussycat je černobílý film plný násilí a zároveń velice smyslných žen. V průběhu několika desetiletí od svého vzniku se stal kultem a zároveň jedním z nejvýraznějších Meyerových filmů. (Ruut)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

5 let na CSFD. 899 ohodnocených filmů na ten 900. jsem si vybral jeden z 1000 a 1 filmů které musíte vidět než umřete. Prvních asi 10-15 minut jsem se bál, že to bude jeden ze slabších filmů, ale pak už to jelo v pohodě. I kdyby byl film němý tak by to nevadilo, protože ten soundtrack je výborný a titulní písnička je skvělá. A na to že filmu již táhne na padesát tak ztratil minimum na své kráse a určitě stojí za vidění. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Obrovské výstřihy, naplněné až po okraj, někdy až přetékající a rychlá auta – co víc si chlap může přát! U filmu jsem se výborně bavil a proto odpouštím i ty hodně špatné herecké výkony. Navíc pro fanoušky Tarantina by měl být tento film povinností (čerpal z něj inspiraci pro svůj film Grindhouse: Auto zabiják)! Film má také výborný soundtrack, zejména titulní song nemá chybu! ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Russ Meyer je známy vo filmovom priestore, že povýšil ženské vnady na fetiš. Aj tento film ponúka obdarené "amazonky", ktoré na road tripe zistia, že by mohli obrať o peniaze starého invalidu. Hlúpy, ukričaný film však ponúka aj slušný soundtrack a kameru. Povyšovať tento snímok do priemerných vôd je však urážkou samotnej priemernosti. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Horká poušť ve spojení s ladnými křivkami tří krasavic, z nichž alespoň jedna stojí opravdu za to, vytváří atmosféru, která posílena černobílým materiálem a často se opakujícími detaily na dívčí vnady, dokáže přímo nakopnout do rozkroku. Co na tom, že prostřední část filmu smutně tápe a hledá sama sebe. Otevřený, i na dnešní dobu více šokující než směšný, začátek vzpruží tak, že si je divák schopen bez hlesu vychutnávat obrázky bez jakéhokoliv vyššího cíle a ponořit se do onoho animálního stavu, ve kterém jsou důležité jen dvě věci. Zabíjet abys přežil, přežít aby ses mohl množit. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Feministické prsia sa natriasajú pýchou z toho, ako ich predchodkyne dokázali chlapom ukázať, kto je silným pohlavím. Skutočnosť, že Faster, Pussycat! Kill! Kill! patrí medzi obľúbené filmy Tarantina, je poznať. Sú tu tie silné ženské postavy chrliace šarm a silné slová, ktoré má tak rád vo svojich filmoch. Bohužiaľ v tomto prípade ide o blbinu, v ktorej sa hrdinky dostávajú do stretu s civilizovanejšou verziou rodinky z Texaského masakru. Tú 1* zabezpečuje predovšetkým rok vzniku. Predsa len v tom období sa do TV chystal legínový batmanský seriál a vo Francúzsku vypukla Funès mánia. Teda na rok 1965 rozhodne odvážne. Dnes však skôr parodické a málo tlačiace na pílu. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Russ Meyer pojmenoval svůj film podle toho, co vlastně obsahuje: „Faster“ znamená rychlost, „Pussycat“ sex a „Kill! Kill!“ násilí. (Trainspotter)
  • Ačkoliv byl film poměrně výdělečný, po svém uvedení velkou díru do světa neudělal. Kultem se stal až po letech filmových festivalů a soukromých fanouškovských projekcí. (Trainspotter)
  • Režisér snímku Russ Meyer vždy chcel mať štáb a hercov maximálne pod kontrolou. Predstaviteľka Varly Tura Satana ale nesúhlasila a ako sama hovorila, bola si svojim vlastným Bohom. Odmietala dokonca splniť jeho hlavné pravidlo: žiadny sex v priebehu natáčania filmu (ktoré prebiehalo uprostred púšte takmer mimo civilizácie). (spicegirls)

Reklama

Reklama