Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (948)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Brutálnější film neznám.Brutalita zde přesahuje několikanásobně hranice únosnosti, lžička napříč mozkovnou už je jen třešínka na dortu.Díky naprosto demetním hereckým výkonům (herci přehrávaj až na půdu), dokonale trapné hudbě, a za uši přitaženému scénaři máme co do dočinění s jedním z nejoriginálnějších filmů všech dob.. (nebo aspoň z těch co sem viděl :) Šel sem do toho na slepo, při první useklý ruce se propoükl v hurónský smích, při scéně na hřbitově sem začal mít pocit, že mě má někdo za opravdu velkýho vola a a eště dva dny sem měl žaludek jako na vodě.... Výborně pane Jackson, jen tak dál ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIONELI... OBKLOPUJE TĚ SMRT. ČEKÁ TĚ TRÝZEŇ A UTRPENÍ. JSI PROKLETÝ!"... /// Směsice hnusu a smíchu (tomu říkám bašta!). Morbidní fantasie a touha po nekorektní filmařině (ty vole, ty seš vzdělanej!), která drtivě převálcuje to ostatní. I po 20ti letech! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě mrtvolnej humor. 2.) Mám doma zombí mimonko. 3.) Thx za titule ,,petkaKOV“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Masaker, masaker a ešte raz masaker. Prvotriedna, fekálna záležitosť, kde slovo "krv" nepozná hranice. Ak nemáte záujem o výplach žalúdka, z osobnej skúsenosti odporúčam.. jednoducho nejesť hodinu pred a po filme. Scény, kde farár "kick ass-uje" trojicu živých-mŕtvych alebo zápas Lionela so šeredným bábätkom sú viac menej (skôr viac) geniálne. Kde na to ten Jackson chodí? Je pochopiteľné, že od cesty z Braindead až po LOTR ubehlo pár rôčkov, no aj tak nemôžem uveriť, že ten istý človek, čo vydal príkaz masakrovať zombie kosačkou, dal rozkaz aj na zničenie onoho prsteňa. Jednoducho obrovský žánrový skok. Film sa dá hodnotiť rovnými piatimi hviezdami, ale taktiež odpadom. Záleží len na vašom osobitnom vnímaní. ___ Najbrutálnejší film (všetkých čias), aký som mal možnosť vidieť. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné přehrávání, velice vtipná scénka se zombie mimčem v parku, velice vtipná scénka s jatkama aneb i zahradní sekačkou se dá zlikvidovat kvantum zombíků. Bohužel je první hodina velice pomalá a nudná. Alespoň jsem zjistil, že mám silný žaludek, protože se mi narozdíl od většiny uživatelů tady, nezvedal kýbl ani u chutného pudinku. :-) 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Oh, tohle je teda něco, co se opravdu jen tak nevidí. Kdo by čekal, že takovýhle extrémní až humus může být tak zábavný? U mě jednoznačně první půle převálcovala druhou "splatter estrádu", za kterou odebírám skoro jednu celou hvězdičku. Nevadilo mně nijak provedení, ale ke konci už jsem měl dost, nůžky to potřebovalo. První půlka je dokonalá, kdy začne pudingem a vygraduje scénou v parku, to jsem byl v kolenách. Krev, mozek, hnis a kola se točí dokola....85% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

  • Od roku 2015 v rodnej domovine na Novom Zélande nebol Braindead viac uvedený na DVD. (WalterIK7)
  • Film byl natočen za 11 týdnů. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama